Carlo Boszhard uit kritiek op NPO, vindt Khalid & Sophie erg slecht

Carlo Boszhard sluit zich aan bij de massale kritiek op de nieuwe talkshow Khalid & Sophie. Hij vindt dat de NPO heeft geblunderd door De Vooravond op te offeren voor dit programma.

Khalid Kasem en Carlo Boszhard © NPO, RTL

De Vooravond met presentatoren Fidan Ekiz en Renze Klamer is deze zomer meedogenloos gedumpt door BNNVARA. Officieel omdat de talkshow niet urgent genoeg zou zijn, volgens boze tongen omdat het koppel niet links genoeg was. De opvolger Khalid & Sophie scoort echter zó slecht dat ze de vooravond van NPO 1 in een kijkcijfercrisis is gestort.

Carlo haalt uit

Ook RTL 4-ster Carlo Boszhard heeft er een mening over. Hij vindt dat de NPO heeft geblunderd, schrijft hij in Televizier. “Het is goed om af en toe eens in de spiegel te kijken. Ik hoop dat de persoon die heeft besloten om Fidan en Renze te vervangen door Khalid en Sophie dat ook doet.”

Het is namelijk een uitermate slechte beslissing, vindt Carlo. De nieuwe presentatoren Khalid Kasem en Sophie Hilbrand slaan volgens hem de plank mis. “Khalid heeft de techniek nog niet en Sophie heeft alleen de techniek.”

Positief over Johnny

Ondanks dat NPO 1 nu zo faalt met Khalid & Sophie, weet SBS 6 met de rechtstreekse concurrent HLF8 ook niet te scoren. Toch is Carlo daar wél over te spreken. “Johnny de Mol heeft alles, maar helaas nog weinig kijkers.”

Hij vervolgt: “Maar laten we niet alleen naar het negatieve kijken. Het verleden heeft geleerd dat er maar zelden programma’s zijn die gelijk pieken.”

Niet heel spannend

Al met al lijkt Carlo zich aan te sluiten bij de mening van Angela. Zij vindt de talkshow van HLF8 ook reuze meevallen, terwijl ze Khalid & Sophie niet te pruimen vindt.

Angela eerder: “Het is gewoon niet zo heel spannend om naar te kijken. Dat is de harde, maar enige conclusie die je kan trekken. Het zijn voorspelbare items, er gebeurt weinig bijzonders en er zit weinig energie in het programma. Je verwacht dat iemand een beetje sfeer maakt, maar dat is er niet. Zelfs niet als er publiek bij zit.”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen