Arjen Lubach zet kwaad bloed bij RTL Boulevard: ‘Dit is echt flauw’

Arjen Lubach heeft kwaad bloed gezet bij RTL Boulevard door niet mee te werken aan een item over de Televizier-nominaties. “Dit vind ik dus echt heel flauw”, aldus een brommende Rob Goossens.

Rob Goossens en Arjen Lubach © RTL Boulevard

Het is al jaren een van de meest schaamteloze evenementen in Hilversum: het Gouden Televizier-Ring Gala. Als het poldergala in zicht komt, beginnen tv-sterren hun achterban ineens massaal te smeken om vooral hun stem uit te brengen. Alles in de hoop om op de grote avond zelf een ringetje of sterretje in ontvangst te mogen nemen.

Gênante beelden

In de weken voorafgaand aan het gala druppelen de nominaties in de diverse categorieën binnen. RTL Boulevard stuurt dan een verslaggever met confetti op een BN’er af en dat levert altijd vrij gênante en ongemakkelijke beelden op. Niet álle presentatoren hebben zin om daaraan mee te werken.

De mannelijke tv-presentatoren die kans maken op een Televizier-prijs zijn dit jaar André van Duin, Arjen Lubach en Fred van Leer. Van dit drietal weigerde alleen Arjen om een confetti-reporter van RTL Boulevard te ontvangen. Hij stelde de showrubriek voor om een bedankfilmpje op te nemen met zijn telefoon en zo geschiedde.

‘Hallo, hier is Arjen!’

Arjen tegen de Boulevard-kijker: “Hallo allemaal. Hier Arjen Lubach. Ik hoor net dat ik genomineerd ben voor de Televizier-man, denk ik dan (weet naam van prijs niet, red.). Dankjewel allemaal voor het stemmen. Ik maak het geld zo snel mogelijk over.”

Presentatrice Marieke Elsinga erna: “We wilden natuurlijk ook heel graag Lex Uiting naar Arjen sturen, maar dat lukte niet. Ja, dat is ons niet gelukt, dus we hebben het even zo gedaan.”

Arjen zet kwaad bloed

Walgelijk, vindt tv-kenner Rob Goossens het. “Ja, dat vind ik dus een beetje flauw eigenlijk, hè? Dan zit je bij de laatste drie van de publieksprijs en dan zeg je: ‘Ja, ik wil niet meedoen.’”

Collega Daan Nieber: “Al die confetti in je auto is ook niet te doen.”

Rob: “Zeg dan: ‘Nou ja, ik zie het wel en ik zie ook nog wel of ik op het gala kom.’”

Winnaar is al bekend

Er kan overigens niet meer gestemd worden op deze categorie, wat betekent dat al lang bekend is of André, Arjen of Fred de prjis gaat winnen. Marieke: “Bij een of twee mensen is de winnaar al bekend.”

Rob: “Ja, dus eigenlijk was vandaag een poppenkast.”

En zie daar de reden waarom Arjen Lubach geen zin had om mee te doen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat Arjen Lubach geen zin heeft in een confettireporter van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen