Antoinette Hertsenberg reageert op felle kritiek Marc-Marie Huijbregts

Antoinette Hertsenberg reageert op de felle kritiek van Marc-Marie Huijbregts, die haar een kinderachtige verliezer noemt. Ze kan zich hun ontmoeting totaal niet herinneren.

Marc-Marie Huijbregts en Antoinette Hertsenberg © RTL, NPO

Marc-Marie Huijbregts won in 2009 een prijs voor tv-persoonlijkheid van het jaar. “Jörgen Raymann en die Radar-mevrouw Antoinette Hertsenberg waren ook genomineerd”, vertelt hij in de nieuwste aflevering van zijn podcast. “Antoinette was een beetje zuur ervan, want zij had gedacht dat zij zou winnen.”

Kinderachtige verliezer

Radar had in dat jaar allerlei geruchtmakende reportages gemaakt, aldus Marc-Marie. “Dus zij dacht: dit is mijn jaar. Ze werd toen ook nog door Fons de Poel gevolgd. Die ging dan met je in de taxi terug. Dan kon je met Fons napraten in de taxi. Ze dacht: dat is leuk, dan heb ik die prijs en kan ik daar lekker met Fons over praten.”

“Fons had ook veel minder interesse ineens, maar die moest wel met haar terug in de taxi. Ze kwam toen naar me toe en zei ‘Ja nou, gefeliciteerd, maar goed, ik heb ook mijn haar niet afgezet dit jaar.’ Ik had toen dat jaar mijn haar afgezet. Een beetje flauw, hè? Het is een beetje kinderachtig van haar. Zij kan wel moeilijk tegen haar verlies.”

Steun voor Radar-mevrouw

Het fragment uit Marc-Marie’s podcast werd gisteren besproken in RTL Boulevard en daar steunen ze ‘Radar-mevrouw’ Antoinette. Presentator Eddy Zoëy over Marc-Marie’s co-host Aaf Brandt Corstius: “Die vrouw snapt niet dat het een grap was?”

Daan Nieber: “Je kan het ook gewoon eerlijk zeggen toch? Daar is toch niks mee?” Eddy: “Ja, het is gewoon een grap.”

Clarice Stenger: “Dat vind ik ook hoor. Dit mocht toch zeker in 2009 nog wel? We kunnen het toch gewoon zeggen? Het is toch een geinige grap van haar?”

Antoinette reageert

Eddy: “Mug en olifant.’

Daan: “Of het is gewoon echt zo. Natuurlijk heeft hij die award gewonnen vanwege dat haar. Nu zit ik ook in een podcast volgende week. Yes!”

En wat zegt Antoinette zelf? Daan: “We hebben Antoinette om een reactie gevraagd en die zegt het zich allemaal niet te kunnen herinneren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie is volgens u een grotere tv-persoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen