André Hazes jr. is gek op collega Lil’ Kleine: ‘Hij is mijn gap’

André Hazes jr. is gek op zijn collega-artiest Lil’ Kleine, die hij zijn ‘gap’ noemt. Hij stelt dat de rapper net zo goed kan moppentappen als zijn vader André Hazes. “Hij was daar het beste in.”

Lil' Kleine en André Hazes jr. © Instagram

Vlak voor zijn burn-out heeft André Hazes jr. nog nét een column afgeleverd aan Veronica Superguide en daarin heeft hij het over de lichtheid van het bestaan. De volkszanger vindt het fijn om alles lekker oppervlakkig te houden. “Ik ga liever op zoek naar de lach, omdat ik met een serieus gesprek minder uit de voeten kan.”

‘Sarah geeft me een douw’

André houdt heel erg van moppen. “Die ouwe van mij was de koning van de lach. Niemand kon zo goed moppentappen als hij. Deelde hij een kleedkamer met Lee Towers, dan gingen de grappen helemaal als een kanon over en weer. Thuis keek ik Ab Normaal met mijn pa.”

De grappen kunnen voor André nooit grof genoeg zijn. Met Davy, een jongen uit zijn band, maakt hij altijd hele grove grappen. “Jouw vader draait zich om in z’n graf”, roept Davy bijvoorbeeld na een optreden van André. Hij: “Hysterisch grappig vind ik dat. Sarah geeft me een douw als ze ons hoort. Ze snapt er niks van dat we dit lollig vinden.”

Gek op Lil’ Kleine

Eigenlijk heeft André voortdurend ‘de wens om altijd de lichte kant van het leven te zien’. “Met Gerard Joling kan ik heel erg lachen. Met Kraantje Pappie, Nick en Simon, Johnny ‘Als ik het met Downies kan volhouden, dan ook met jou, Dre’ de Mol ook.”

Dan over Lil’ Kleine: “Maar de artiesten die net wat jonger zijn kunnen, op mijn gap Lil Kleine na, niet moppentappen zoals die ouwe van mij dat kon. Ik probeer de kunst nieuw leven in te blazen, maar zelfs poepen seksgrappen slaan dood bij ze.”

Kaktussen

Een mop die André zelf erg leuk vindt, is de volgende: wat vind je in de woestijn én in je billen? “Er zit kaktussen!”

Die moet er inderdaad hoognodig even tussenuit.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u André Hazes jr. en Lil' Kleine een sympathiek gezelschap?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen