Nieuwe vriendin Matthijs van Nieuwkerk aan tafel bij Eva Jinek

Martha Riemsma, hoofdredacteur van De Twentsche Courant Tubantia, verschijnt ineens om de haverklap in de media. Gisteren zat de nieuwe vriendin van Matthijs van Nieuwkerk in Jinek.

Martha Riemsma © Jinek

De meeste mensen hadden tot voor kort nog nooit van haar gehoord, maar sinds een bosjespaparazzo van de Story haar deze zomer heeft gesignaleerd in het buitenverblijf van Matthijs van Nieuwkerk is dat heel anders. Martha Riemsma is sindsdien namelijk bekend als de nieuwe vriendin van de NPO-miljonair. En dat legt haar geen windeieren.

Martha babbelt mee

De laatste tijd verschijnt Martha om de haverklap in de media. Na haar optredens in het mediaforum van NPO Radio 1, zat ze gisteren aan de talkshowtafel van Eva Jinek. Daar mocht ze meebabbelen over de wooncrisis in ons land. Als partner van een multimiljonair die meerdere pandjes bezit heeft ze daar zelf gelukkig geen last van.

Het is tegenwoordig ook in Twente een regelrechte ramp met de huizenmarkt, aldus Martha. “De tijd dat wij schamper naar mensen in de Randstad keken van: ‘Voor dit geld koop je bij ons een vrijstaand huis met tuin!’, is helemaal voorbij. Mensen hoeven ook echt niet meer naar het oosten van het land te komen, want daar is ook niets meer te koop.”

Boos op FvD

Martha liet ook duidelijk blijken dat ze zich doodergert aan Forum voor Democratie. Een Kamerlid van de controversiële partij, Gideon van Meijeren, heeft ongevaccineerden in de Tweede Kamer vergeleken met vervolgde Joden.

Walgelijk, vindt Martha het. “Over tuig en schandalig gesproken, zou ik zeggen. (…) Zullen we snel verder anders?”

Reacties

Kijkers van Jinek vinden het leuk om de nieuwe vriendin van Matthijs van Nieuwkerk eens in levende lijve te zien. “Martha, wat ben jij een onwijs leuke persoonlijkheid”, twittert Ed.

Liz heeft het echter over ‘vriendjespolitiek’. “Zo, Matthijs van Nieuwkerk z’n nieuwe vriendinnetje Martha Riemsma is er ook tussen geschoven.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Martha Riemsma opeens zo veel in de media verschijnt omdat ze de nieuwe vriendin is van Matthijs van Nieuwkerk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen