Wilfred Genee ondanks familiedrama gewoon weer in Veronica Inside

Wilfred Genee is vanavond gewoon te zien in de seizoensopener van Veronica Inside. Hij gaat, ondanks het familiedrama dat hij ruim twee weken geleden heeft meegemaakt, weer aan de slag.

Wilfred Genee © William Rutten

Ruim twee weken geleden nam Wilfred Genee na zo’n negentig afleveringen afscheid van de kijkers van De Oranjezomer. Hij dacht lekker op vakantie te gaan, maar werd onmiddellijk geconfronteerd met een tragisch familiedrama. Zijn moeder viel van de trap en zijn vader schrok daar zó erg van, dat hij overleed aan een hartinfarct.

‘Neem je rust’

Johan Derksen vertelde afgelopen weekend voor de camera van De Telegraaf nog niet te weten of Wilfred vanavond weer aan de slag gaat. “Ik heb hem gezegd: ‘Neem je rust, want dit hakt erin.’ Dramatischer kon het haast niet. Aan de andere kant heb ik gezegd: ‘Uit eigen ervaring weet ik dat als zoiets je overkomt, werken de beste therapie is.'”

“Maar daar kun je iemand niet in adviseren, want alleen Wilfred weet hoe hij zich voelt. Als hij komt is hij van harte welkom, maar als hij een week of veertien dagen wegblijft, dan hebben we er ook begrip voor.”

Wilfred begint weer

Nu is duidelijk dat Wilfred gewoon weer op televisie verschijnt. Albert Verlinde in de nieuwste Shownieuws: “Iedereen vraagt zich af wat er gaat gebeuren: is Wilfred er? Laat ik dat maar meteen zeggen: Wilfred zit er. Dat hebben we gehoord van Hélène Hendriks. Nog niet op de radio, want daar heeft hij nog een tijdje vakantie, maar hij gaat wel weer voor het eerst zo’n tv-uitzending doen.”

“Dat lijkt me wel iets als je zo’n drama hebt meegemaakt. Je zit nog steeds in je eigen bubbel, in je eigen cocon en dan kom je voor het eerst weer op de buis en moet je er toch ook weer over praten. Ze praten immers over alles met elkaar. En dat lijkt me niet eenvoudig eigenlijk.”

Draad oppakken

Presentatrice Tooske Ragas: “Dat lijkt me ook niet, maar fijn dat hij het weer aandurft.”

Privé-baas Evert Santegoeds: “Dat is Wilfred ook wel een beetje, hè, om door te gaan en de draad toch maar weer op te pakken. Zo goed en zo kwaad als het gaat.”

20.30 uur

Veronica Inside is vanavond om 20.30 uur te zien op Veronica.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het goed is dat Wilfred Genee vanavond weer in Veronica Inside zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen