Wat zet SBS 6 op de plek van tv-zomerhit De Oranjezomer?

Na meer dan negentig afleveringen zit SBS 6 plotseling zonder dé tv-hit van deze zomervakantie: De Oranjezomer. Het programma scoorde de pannen van het dak, maar was gisteren voor het laatst op tv.

De Oranjezomer © SBS 6

De Oranjezomer, dat gepresenteerd werd door Wilfred Genee en de laatste negen dagen door Hélène Hendriks, was een grote hit. Met name onder leiding van Hélène sneuvelden er meerdere kijkcijferrecords. Ook met de laatste aflevering gisterenavond werd een recordaantal kijkers geboekt: 941.000.

Herhalingencarrousel

Hoe gaat SBS 6 nu verder? Vanaf vanavond begint de zender op hetzelfde tijdstip, om 21.30 uur, met een herhalingencarrousel, precies zoals we gewend zijn in de zomermaanden. Er wordt vanavond afgetrapt met een herhaling van de Gordon-show 100 Jaar Jong.

SBS 6 gaat op dinsdag en woensdag het programma Iedereen Is Van De Wereld herhalen op het tijdstip van De Oranjezomer, op donderdag is Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? te zien en op vrijdag staan herhalingen van Code van Coppens op het menu.

Nieuw in het weekend

In het weekend heeft SBS 6 de kijker wél wat nieuws te bieden op het tijdstip van De Oranjezomer, namelijk Ik Geloof In Mij op zaterdag en Stegeman op de Bres op zondag. De zondagavond wordt daarmee de Alberto Stegeman-avond, omdat zijn programma Undercover in Nederland nu al loopt in het halfnegenslot.

Op maandag 30 augustus barst het nieuwe tv-seizoen los bij SBS 6. Dan wordt er om half negen afgetrapt met Chateau Meiland, dé grote kijkcijferhit van de zender.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Had SBS 6 de komende weken beter kunnen experimenten met een dagelijkse talkshow met Hélène Hendriks, zonder Gijp en Derksen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen