Unieke locatiewissel: Humberto Tan één keer vanuit Johan Cruijff ArenA

De talkshow van Humberto Tan komt op vrijdag eenmalig vanuit de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De uitzending zal grotendeels in het teken staan van de 25ste verjaardag van het stadion.

Humberto Tan © RTL

Humberto Tan verwelkomt zijn gasten net naast het veld. Een van de gasten is Henk Markerink, de directeur van het stadion. “Ook Trijntje Oosterhuis, die bij de opening van het stadion het lied ‘De Zee’ zong, schuift aan. En René Froger, die al vaak in de ArenA heeft opgetreden, neemt plaats”, zegt een woordvoerder van RTL.

Madonna

Een andere gast die aanschuift is fotograaf en Shownieuws-deskundige William Rutten. “Hij neemt foto’s en verhalen mee van de voor hem meest legendarische concerten in de ArenA. Want naast dat de ArenA het huis is van AFC Ajax en het Nederlands elftal is het stadion al jaren het podium voor de grootste artiesten en dance-events.”

Nationale en internationale artiesten zoals Madonna, Robbie Williams, André Rieu, Beyoncé, Michael Jackson, The Rolling Stones, Coldplay en André Hazes hebben er gestaan.

40 miljoen bezoekers

De afgelopen jaren heeft de ArenA ruim 40 miljoen bezoekers verwelkomd en de uitzonderlijke evenementen, zoals de uitvaart van André Hazes en het feest voorafgaand aan het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima, die er plaatsvonden zijn deel geworden van de Nederlandse geschiedenis.

Humberto is dagelijks rond de klok van 22.00 uur te zien op RTL 4.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Humberto Tan graag elke zomer op de late avond van RTL 4?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen