SBS 6-sterren discussiëren: ‘Gaat homoseksuele James Bond te ver?’

Er gaan heel wat namen rond voor de opvolging van Daniel Craig in de rol van James Bond, waaronder die van de homoseksuele Luke Evans. Maar kan dat wel, vragen ze zich af bij Shownieuws.

Evert Santegoeds en Bart Ettekoven

Weekend-baas Bart Ettekoven denkt dat het ongemakkelijk is om de homoseksuele acteur Luke Evans (zie onderstaande Insta-post) naar voren te schuiven. Volgens hem kun je een mannelijk personage als James Bond niet geloofwaardig door een homo laten spelen, liet hij gisterenavond blijken in Shownieuws.

James met handtasje

Bart vindt het lastig. “Hij zou dan de eerste openlijk homoseksuele James Bond zijn. Ik denk dat dat misschien nog wat vroeg is.”

Privé-baas en collega Evert Santegoeds ziet het probleem niet zo. “Die gaat toch niet met een handtasje lopen? Dat is toch niet de bedoeling? Je merkt toch niet dat een homoseksuele acteur James Bond speelt?”

Ouderwets

Bart: “Ja, maar hij is wel een soort van opperhetero. Een stoere man die met vrouwen in bed duikt en om zijn vinger windt enzo. Of ben ik nou ouderwets?”

Evert: “Een beetje denk ik.”

Lekker hapje

Wat zou volgens Bart een goed optie zijn? Regé-Jean Page (zie Google Foto’s). “Alle vrouwen en ik ken ook mannen die hem wel een lekker hapje vinden. Ik zie hem zeker zitten als James Bond. Het voordeel van hem is dat hij met 31 ook relatief jong is, dus hij kan nog een paar jaar mee.”

Tooske Ragas: “Ik mis Omar Sy in dit lijstje. Ik vind deze man stoer, heel charmant en volgens mij kan hij het heel goed spelen.”

En een vrouw als James Bond dan? Evert: “Vrouwen worden niet genoemd?”

Tooske: “Nee, James Bond is toch een vent!”

Luke Evans

Een foto van Luke Evans:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat een homoseksuele acteur James Bond kan spelen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen