Tv-uitstapje: Hélène Hendriks gaat amusement maken op SBS 6

Hélène Hendriks maakt een tv-uitstapje. Naast haar werkzaamheden voor Veronica Inside gaat ze nu ook aan de slag als presentatrice van de amusementsshow Missions Impossible op SBS 6.

Hélène Hendriks © William Rutten

Missions Impossible is een nieuw tv-programma dat in oktober van start gaat op SBS 6. Vier presentatoren – naast Hélène Hendriks gaat het om Jan Versteegh, Leo Alkemade en Dennis van der Geest – overvallen hierin onbekende Nederlanders met een ogenschijnlijk onmogelijke missie waarmee ze 10.000 euro kunnen winnen.

Over De Roooie XXL

Het is een soort Over De Roooie XXL: kandidaten kunnen een hoop geld verdienen, maar moeten daarvoor wel een indrukwekkende tegenprestatie leveren. “One hundred and eighty gooien op een dartboard. Een hole in one slaan op een golfbaan. Je auto in één beweging driftend tussen twee andere auto’s parkeren.”

Het zijn bijna onmogelijke opdrachten voor ongetrainde mensen, maar is dat ook zo? “Zou niet iedereen dit kunnen met heel veel oefening en de juiste begeleiding? In Missions Impossible gaan we precies dát uitzoeken.”

Eén maand tijd

Als kandidaten de uitdaging aannemen van presentatoren Jan, Hélène, Leo of Dennis, dan krijgen ze precies één maand de tijd om te trainen tot ze erbij neervallen. “Onder begeleiding van de állerbeste coaches en experts op hun gebied. We volgen ze op de voet op hun weg naar het moment suprême.”

In de zes afleveringen van Missions Impossible komen in totaal vijftien missies voorbij. “De opdrachten zijn gevarieerd, maar hebben één ding gemeen: ze vereisen een speciale techniek en heel veel oefening.”

12 oktober

Missions Impossible is een productie van John de Mols bedrijf Talpa Entertainment Producties. De eerste aflevering is op dinsdag 12 oktober om 21.30 uur op SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen