Johan Derksen wil dat Talpa actie onderneemt: ‘Dit kan gewoon niet’

Johan Derksen wil dat de leiding van Talpa Network iets gaat doen aan de reclame-onderbrekingen in zijn programma Veronica Inside. Het loopt volgens hem de spuigaten uit.

Johan Derksen © SBS

Het stoort Johan Derksen al langer dat de uitzending van Veronica Inside zo lang duren. De uitzendingen op maandag duren zelfs twee uur. Veel te lang, vindt Johan, maar het meest storende vindt hij nog de reclame-onderbrekingen. Met name in de staart van de uitzending zitten heel erg veel reclames.

Doodmoe

Johan wordt er doodmoe van. Hij vond de uitzendingen van de dagelijkse talkshow De Oranjezomer prettiger. “Dat was heel succesvol. Weet je wat ik het grote voordeel vond van afgelopen zomer? Een uurtje. En hier vanavond is het weer twee uur”, klaagt hij in de nieuwste Veronica Inside.

Aan het eind van de uitzending start Veronica altijd vlak na elkaar twee reclame-onderbrekingen in. “Op het laatst gooien ze er weer twee van die dingen in omdat ons salaris betaald moet worden. Dan zie je de helft van de mensen afhaken, wat heel slecht is voor je gemiddelde.”

Minachting

Het gaat veel te ver, vindt Johan. “Ik vind het eerlijk gezegd minachting van de kijker als je aan het eind van het programma nog twee keer negen minuten reclame erin gooit. Dat kan niet. Ik begrijp best dat de commerciële tv het daarvan moet hebben, maar dit…”

Johan staat alleen dit tv-seizoen nog onder contract bij Veronica. Daarna stopt hij ermee, heeft de voetbalkenner meermaals aangegeven.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u het eens met Johan Derksen: zijn de reclameblokken in VI te lang?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen