Sylvie Meis: ‘Koningin Máxima is ontzettend trots op mij’

Sylvie Meis heeft zich tijdens haar strijd tegen borstkanker erg gesteund gevoel door koningin Máxima. Ze hebben in 2010 namelijk kortstondig telefonisch contact gehad met elkaar, onthult de societyster.

Sylvie Meis © NDR

Het is eigenlijk not done om uit de school te klappen over een privégesprek met de koning of koningin, maar daar heeft Sylvie Meis maling aan. Ze was gisteren te gast in de Duitse talkshow DAS! en daar kwam ook haar relatie met het koningspaar ter sprake, voor zover er sprake is van een relatie.

Bellen met Máxima

Sylvie was vorige maand aanwezig bij het Duitse staatsbanket van het koningspaar, waar ze Máxima’s schijnwerpers stal. “Ze waren ongelooflijk hartelijk. Ik had grote verwachtingen want ik had al veel gehoord over hoe ze privé zijn en hoe ze zijn als je ze in het echt ontmoet. Het was precies zoals ik gehoopt had. Natuurlijk was ik van tevoren nerveus, maar dat was niet nodig.”

Het was dan ook niet haar eerste contact met Máxima. Na de verloren WK-wedstrijd tegen Spanje in 2010, had Sylvie’s toenmalige liefdespartner Rafael van der Vaart de eer om te bellen met het koningspaar. En ook Sylvie kreeg de koningin vervolgens even te spreken.

‘Ik ben zo trots op je!’

Voor Sylvie is het een dierbare herinnering. “Dat was voor mij zo’n bijzonder moment en heeft mij erg gesteund. Hij heeft haar kort aan de telefoon gegeven. Zonder dat we het hadden afgesproken, zei hij: ‘Schat, hier komt Máxima.’ Mijn hart ging natuurlijk tekeer, want ik had dit niet verwacht.”

Ze vervolgt: “Ze was heel aardig en zo lief voor mij en zei: ‘Sylvie we hebben alles gevolgd, ook het verloop van je ziekte. Ik ben zo trots op hoe je het allemaal doet. Ga zo verder, wees sterk.’ Voor mij betekende dat toen de wereld.”

Overdreven

Weekend-baas Bart Ettekoven denkt dat Sylvie het allemaal schromelijk overdrijft, zei hij gisteren in Shownieuws. “Als het waar is, waar we dan maar even van uitgaan, is het natuurlijk wel heel lief. Maar ik geloof niet dat ze nou op het paleis dacht en nacht bezig zijn geweest van: ‘Goh Alex, heb jij al een nieuwe update over Sylvie en hoe het met haar is?'”

“Ik denk niet dat ze haar zo nauwlettend hebben gevolgd, zoals Sylvie zegt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het koningspaar zich heel erg druk maakt om Sylvie Meis?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen