Sylvie Meis steelt schijnwerpers van Máxima: ‘Nog nooit meegemaakt’

Sylvie Meis heeft voor een ongebruikelijke situatie gezorgd op het staatsbanket ter ere van het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Duitsland. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt.”

Sylvie Meis en koningspaar © SBS 6

De 43-jarige Sylvie Meis was gisteren aanwezig bij het staatsbanket in Berlijn, vermoedelijk omdat ze één van de bekendste Nederlanders in Duitsland is. Ze arriveerde in een koninklijke jurk en dat is behoorlijk gewaagd: ongeschreven regels schrijven immers voor dat je je als gast minder uitbundig kleedt dan de koningin.

‘Nog nooit gezien!’

Het was een vreemde gewaarwording, vertelt royaltydeskundige Sandra Schuurhof in Shownieuws. Zij zag Sylvie uitgebreid poseren bij haar binnenkomst. “Ik heb tijdens een staatsbezoek nog nooit zoiets gezien. Ik heb er vele meegemaakt, maar meestal is Máxima de onbetwiste koningin natuurlijk”, vertelt ze.

Nu was dat even anders. “Dit keer klikten er wel héél veel camera’s voor Sylvie Meis. Ik weet niet van wie er meer foto’s zijn gemaakt.”

Ongeduldige koning

Sylvie heeft koning Willem-Alexander en koningin Máxima ook ontmoet. “Ze werd dan ook voorgesteld aan de koning en koningin tijdens de passade, zoals dat heet. Iedereen die is uitgenodigd krijgt dan zo’n momentje, maar Sylvie nam het ervan.”

De koning werd er een beetje ongeduldig van. “Op een gegeven moment moest de koning ook wel een beetje doen van: nou ja, nu moeten we door, want we lopen al heel erg uit.”

Waar is haar man?

Shownieuws-deskundige Patty Brard vindt het vooral apart dat Sylvie wéér zonder haar echtgenoot aankwam. “Ik vond het wel frappant dat ze wéér zonder man was.”

Privé-baas Evert Santegoeds: “Ja, dat valt op. Ik weet zeker dat zo’n uitnodiging voor twee personen is. Als je getrouwd bent tenminste. Dat geeft wel aan dat het toch wel een bijzonder huwelijk is wat we vorig jaar september gezien hebben in Florence.”

Fragment

De beelden van Sylvie’s verrassingsoptreden vindt u op de website van Shownieuws. Zie ook onderstaand fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen