Sonja Bakker zwijgt ook Patty Brard dood: ‘Ze is echt in paniek’

Sonja Bakker zwijgt de media volledig dood nu ze wordt beschuldigd van plagiaat. Zelfs een telefoontje van haar goede vriendin Patty Brard neemt ze niet op. “Ik denk dat ze heel erg in paniek is.”

Sonja Bakker © Shownieuws

Het is een afschuwelijk weekend voor Sonja Bakker, want ze is door RTL Boulevard beschuldigd van plagiaat. De dieetgoeroe heeft allerlei recepten ínclusief foto’s overgenomen van foodbloggers en dat mag niet. Ze is nu zelfs van Instagram afgekukeld. Eén van die foodbloggers heeft een advocaat in de arm genomen.

Sonja zwijgt

Het lukt RTL Boulevard niet om contact te krijgen met Sonja. “Dat is dus totaal niet gelukt”, aldus tv-kenner Rob Goossens in de showrubriek. “We hebben op verschillende manieren geprobeerd om haar te bereiken, onder meer via haar uitgever, maar helaas is het nog niet gelukt om haar kant van het verhaal te horen.”

“Voor de duidelijkheid: we vinden natuurlijk dat het er heel slecht uitziet, maar we willen gewoon echt haar verhaal horen. Misschien is er iets gebeurd waar zij niet heel veel aan kan doen, maar uiteindelijk is het wel haar reputatie die hier op het spel staat. Zeker omdat ze in 2016 ook al van plagiaat werd beschuldigd.”

Patty verbaasd

Het is Patty Brard ook niet gelukt om Sonja te spreken te krijgen, vertelde ze later op de avond in Shownieuws. “Maar jij, als dikke, dikke vriendin van Sonja, heeft haar wel even gebeld, mag ik hopen?”, werd aan haar gevraagd door collega Bart Ettekoven.

Patty: “Ik heb haar vandaag gebeld en het is best wel gek dat ze ook voor mij de telefoon niet opnam, want wij nemen altijd de telefoon voor elkaar op. Ik denk dat de paniek groot is.”

‘Zó geschokt’

Waarschijnlijk is Sonja ‘zó geschokt’ dat er een procedure tegen haar gestart wordt, dat ze even geen puf heeft om de pers te woord te staan, zegt Patty. “Ik denk dat ze hier niet zo makkelijk van af komt als ze denkt. Ik denk dat de paniek groot is, want anders had ze de telefoon echt wel opgenomen.”

Fragment

Het item uit Shownieuws:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Sonja Bakker een beetje passé?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen