Lauren Verster blikt terug op pijnlijke relatiebreuk met Jort Kelder

Lauren Verster blikt terug op haar uiterst pijnlijke relatiebreuk met Jort Kelder. Ze brak in 2015 met de presentator, omdat ze tijdens tv-opnames een ander had ontmoet: cameraman Jasper.

Lauren Verster en Jort Kelder © Ruud Baan

Het was met name voor Jort Kelder pijnlijk dat dit in de publiciteit kwam, omdat hij eerder al keihard bedrogen werd door Georgina Verbaan. En toen ging dus ook nog eens zijn toenmalige vriendin Lauren Verster vreemd. Ze werd tijdens opnames van een tv-programma verliefd op de cameraman en liet Jort toen zitten.

Lauren over Jort

Lauren blikt er dit weekend op terug in de Vrouw. “Ik had natuurlijk liever gehad dat het anders was gegaan. Dat ik Jasper had leren kennen nadat Jort en ik uit elkaar waren gegaan. Maar ik werd verliefd, daar heb ik geen controle over. Het ging ook maar niet weg. Dat was echt een dilemma.”

“Jasper en ik werkten af en toe samen, hij als cameraman en ik als presentatrice, en we groeiden in die periodes erg naar elkaar toe. Ik vond hem ontzettend leuk en interessant. Als hij achter de camera stond, begon ik spontaan te stamelen en werd ik onwijs nerveus. We hebben het geprobeerd, maar als iets meant to be is, kun je het niet tegenhouden.”

‘En toen kwam Jasper’

Nooit had Lauren het gevoel dat ze met Jort kinderen wilde. “Ik wilde altijd al wel kinderen, maar was de juiste nog niet tegengekomen. En toen kwam Jasper. Die zag het helemaal voor zich: met z’n allen met een camper op vakantie, wij voorin en de hele achterbank vol met kinderen.”

Inmiddels heeft ze twee kinderen. “Moeder zijn is het allerfijnste wat me ooit is overkomen, beter dan alles wat er hiervoor ooit is gebeurd. Daar kan werkelijk niks tegenop; geen enkele carrière, geen enkel avontuur.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen