Sonja Bakker heeft kookrubriek in Story: wordt ze ontslagen?

Sonja Bakker verdient vooral veel geld met haar eigen kookboeken, maar ze heeft ook een wekelijkse receptenrubriek in de Story. Wil het blad nog verder met de omstreden diëtiste?

Sonja Bakker © YouTube

Het is een verschrikkelijke maand voor Sonja Bakker: ze wordt van alle kanten aangevallen met beschuldigingen van plagiaat. Sterker nog: ze is om deze reden zelfs van Instagram af geknikkerd. Behoorlijk pijnlijk allemaal, maar de dieetgoeroe hoopt dat het allemaal overwaait. Ze houdt haar lippen namelijk stijf op elkaar.

Receptcolumn

Willen bedrijven zich nog associëren met iemand die wordt beschuldigd van plagiaat en daar niet op reageert? Bij Shownieuws vragen ze het zich af. “Ze heeft een wekelijkse receptcolumn in de Story”, aldus presentatrice Tooske Ragas.

Albert Verlinde daarop: “Ja en wij kennen toevallig de hoofdredacteur van de Story: Guido den Aantrekker.” De bladenmaker is namelijk ook een van de gezichten van Shownieuws.

Niet ontslagen

Guido heeft besloten om Sonja vooralsnog niet te ontslaan, heeft hij aan Albert laten weten. “Vooralsnog zie ik geen aanleiding om daarmee te stoppen; Sonja heeft ons verzekerd dat onze recepten authentiek zijn”, aldus de hoofdredacteur.

Deze week staat Sonja in de Story met een recept van wrap-omeletten, waar onder meer twee eieren en een scheut melk voor nodig zijn.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de Story de omstreden Sonja Bakker moet ontslaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen