Na Vooravond-ontslag: ‘Renze Klamer nieuwe presentator Kassa’

Waar Fidan Ekiz uit is op zoete wraak na haar ontslag bij De Vooravond, lijkt Renze Klamer alweer gepamperd te zijn met een andere presentatieklus. Hij gaat volgens zijn collega’s Kassa presenteren.

Renze Klamer © Natalia van der Zalm

Het van de buis halen van De Vooravond is deze zomer behoorlijk hard aangekomen bij Fidan Ekiz en Renze Klamer. Waar zij nu uit is op zoete wraak, lijkt Renze alweer wat milder gestemd. Volgens zijn BNNVARA-collega Marcel van Roosmalen gaat Renze namelijk het programma Kassa presenteren, zei hij gisteren in Media Inside.

Renze op Kassa

De woede van Renze is al lang en breed weer gaan liggen, stelt Marcel. “Renze was heel boos om die afwijzing, maar die heeft zich totaal herpakt. Hij heeft een nieuw programma toegewezen gekregen. Er wordt gefluisterd dat het Kassa is. Dat heb ik gehoord.”

Marcel ziet de laatste weken hoe Renze zich ongelooflijk aan zit te stellen op Instagram. Werkelijk elke stap die hij op vakantie zet, moet hij delen met de rest van Nederland.

Insta-verslaafd

Daar ergert Marcel zich best een beetje aan. “Hier zie je Renze in Italië, blazend over een kopje cappuccino. We zien Renze ook nog fluitend op de benen van zijn nieuwe vriendin. Je ziet dat het geluk eruit spat. We zien Renze ook nog dobberen op een boot op de Middellandse Zee.”

Cynisch: “Ik vind dat prettig en leuk om te zien. Ze hebben het gefilmd op hun drone en later op de hotelkamer gemonteerd. Ik ben blij dat ze zich alle twee op hun eigen manier hebben herpakt.”

Op de grond

Tot slot: wat vindt Marcel ervan dat Renze is ontslagen als presentator van De Vooravond? “Het zet je terug met beide voeten op de grond en je leert wat belangrijk en onbelangrijk is. Een talkshow is niet zo belangrijk, het gaat om het innerlijke geluk.”

Instagram

Eén van de Insta-kiekjes van Renze:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Renze Klamer die Kassa gaat presenteren. Promotie of degradatie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen