RTL 4-hit The Masked Singer krijgt een wekelijkse nabeschouwing

De RTL 4-hitshow The Masked Singer krijgt een wekelijkse nabeschouwing. Het programma After the Mask zal niet uitgezonden worden op televisie, maar op de streamingdienst Videoland.

The Masked Singer © RTL

The Masked Singer, een van de grootste kijkcijferhits van RTL 4, keert op vrijdag 15 oktober terug voor een derde seizoen. Het team is nog precies hetzelfde: panelleden Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver zullen, onder leiding van presentator Ruben Nicolai, hun best doen om zingende BN’ers te ontmaskeren.

‘Het wordt episch!’

Nieuw dit jaar is The Masked Singer: After the Mask, een wekelijks programma bij Videoland waarin de kijker een uniek kijkje achter de schermen krijgt en nog meer te weten komt over het karakter dat zich die aflevering heeft onthuld.

Ruben denkt dat de mensen daar wel op zitten te wachten. “Dit derde seizoen ontstijgt de vorige twee. De kostuums zijn duizelingwekkend, de kandidaten bijzonder en divers en het niveau heel hoog. Seizoen 3 The Masked Singer: It’s gonna be epic!”

The Masked Singer

In The Masked Singer laten gemaskerde BN’ers zich horen tijdens solo-optredens, duetten en groepsoptredens. Niet alleen professionele zangers of zangeressen doen mee, maar bijvoorbeeld ook acteurs, politici, presentatoren en sporters. Tijdens de show komen er hints voorbij en mogen de panelleden vragen stellen.

Het publiek stemt iedere week op haar favoriet en bepaalt daarmee dus wie ze graag terug wil zien. Degene met de minste stemmen zal zijn of haar identiteit moeten onthullen en de show moeten verlaten.

15 oktober

The Masked Singer wordt geproduceerd door Blue Circle en is vanaf vrijdag 15 oktober wekelijks te zien bij RTL 4. Direct na de uitzending is dan The Masked Singer: After the Mask te zien bij Videoland.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen