Pijnlijk voor Linda de Mol: niemand kent haar shows in Slimste Mens

Een beetje pijnlijk voor Linda de Mol: de tv-koningin was gisteren het onderwerp van een quizvraag in De Slimste Mens, maar die vraag leidde tot hakkelende kandidaten. “Pas!”, klonk het continu.

De Slimste Mens © De Slimste Mens

De Slimste Mens had in de eerste aflevering van de finaleweek onder meer een quizvraag over Linda de Mol zitten. Aan kandidate Renée Fokker werd aan de hand van een serie foto’s gevraagd om acht programma’s van Linda op te noemen. De actrice bakte er echter he-le-maal niets van.

Heel Holland Lacht

Bij de eerste foto, die van Ik Hou Van Holland, stamelde Renée: “Linda de Mol. Ehhh, Holland. Hoe heet dat pro.. zulke… Ehmm, ehhh, Heel Holland Zingt, Heel Holland Lacht, Heel Holland… Pas.”

Een foto van Love Letters deed ook geen belletje rinkelen. “Ehmmm, wat is dit?! Miljoenenjacht, Linda de Mol, ehmm, pas.”

En over De Showbizz Quiz: “Ehmm, met Ron Brandsteder, pfffff. Pas.”

FOX Kids

Bij een foto van The DJ Kat Show, riep Renée: “Telekids! FOX Kids, Kids. Nee, pas.”

En bij Linda’s Zomerweek: “Ehmmm, Bij Linda, Het Weekend met Linda, Linda’s… Ja, ik ben een goede televisiekijker… Pas!”

Ook Oh Wat Een Jaar kent ze niet. “De TV Show. De TV Kantine! Nee, pas.”

En die van Linda’s ene seizoen van De Slimste Mens dan? “Pas!”

Miljoenenjacht had ze als enige wél goed. “Ehhhm, ehhh. Gouden Jacht, Jacht, sjezus hoe heet dat nou? Ehh, Miljoenenjacht!”

Najib faalt ook

Najib Amhali wist vervolgens alleen nog Ik Hou Van Holland en The DJ Kat Show op te noemen. En Zohair El Yassini kwam slechts op De Slimste Mens. Van de andere Linda-show moesten ze de titel schuldig blijven.

Overigens belandde Renée samen met Najib in het slotspel. Uiteindelijk viel Najib af. De komediant: “Hier stopt het grote avontuur van Najib bij De Slimste Mens. Ik ben drie keer de slimste van de dag geworden en vandaag zat het er even niet in. Helaas, niets aan te doen.”

Aankomende vrijdag is de grote finale van De Slimste Mens.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De Slimste Mens heeft in ons land drie presentatoren gekend. Wie is uw favoriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen