Griekse Songfestival-ster Stefania wordt presentatrice bij NPO

Stefania Liberakakis houdt een leuke televisieklus over aan het Eurovisie Songfestival. De 18-jarige zangeres, die Griekenland vertegenwoordigde op het liedjesfestijn, wordt presentatrice bij de NPO.

Stefania Liberakakis © AvroTros

De Utrechtse Stefania Liberakakis gaat voor AvroTros het kinderprogramma Kids Top 20 presenteren als opvolger van Stephanie van Eer. Elke week is Stefania te gast bij een basisschool in Nederland waar ze een door kinderen samengestelde hitlijst bekendmaakt. Samen met de populaire gasten die ze ontvangt, danst en zingt ze daarop mee.

Stefania is blij

Stefania heeft heel veel zin om voor de Kids Top 20 aan de slag te gaan: “Van jongs af aan heb ik al een passie voor muziek. Stilzitten bij nummers kan ik niet. Dus ik heb er heel veel zin in om er elke uitzending met de gasten en met de kinderen thuis en in de studio een feestje van te maken.”

Het is bovendien een enorme uitdaging voor haar persoonlijk. “Ik kijk ernaar uit om mezelf te ontwikkelen op het vlak van presenteren.”

AvroTros ook

Bart Barnas, mediadirecteur van AvroTros, is ook blij met de komst van Stefania: “Een jong talent als Stefania willen wij als AVROTROS heel graag aan ons binden.”

“Stefania is een professioneel talent met veel affiniteit met muziek, zoals we tijdens het afgelopen Eurovisie Songfestival allemaal hebben kunnen zien. Het presenteren van de Kids Top 20 is haar dan ook op het lijf geschreven.”

Fragment

Stefania op het afgelopen Eurovisie Songfestival in Rotterdam:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Stefania een aanwinst voor de NPO?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen