‘Minipartijtje Caroline van der Plas krijgt te veel media-aandacht’

Caroline van der Plas krijgt veel te veel aandacht van de media en dan met name van de publieke omroep. Dat vindt VVD-prominent Ton Elias, laat hij weten op Twitter. “Het is een minipartijtje!”

Caroline van der Plas © Op1

Als voorvrouw van de BoerBurgerBeweging gaat Caroline van der Plas als een speer. Ze maakt politiek furore, staat hoog in de peilingen en weet zich goed in de kijker van de media te spelen. Maar hoge bomen vangen veel wind en daar heeft Caroline nu ook last van. Ze wordt aangevallen door VVD-prominent Ton Elias.

Minipartijtje

De ergernis van Ton begon toen Op1 woensdag aankondigde dat Caroline ’s avonds opnieuw te gast zou zijn. “Hoeveel zetels heeft die mevrouw Van der Plas wel niet?”, vroeg hij zich geërgerd af.

Caroline daarop gevat: “Meer dan u.”

Daar nam Ton geen genoegen mee: “Ik blijf het idioot vinden (hoe onbeschoft men daar hier ook op reageert; veelzeggend over de BBB-fans overigens) hoeveel aandacht dít mini-partijtje krijgt en hoe kritiekloos de publieke omroep met deze mevrouw omspringt, die de pers vanaf dag 1 (aankomst per tractor) bespeelt.”

Ringeloren

Caroline reageert schouderophalend: “Sterkte meneer Elias. Ik zit er nog ruim 3,5 jaar.”

Ton weer: “Mijn bezwaar gold meer voor de publieke omroep die zich door u laat ringeloren. U bent democratisch gekozen, doe ik niets aan af. Wel zou ik me zorgen maken over uw fanclubje hier, dat nogal onfris/onbeschoft opereert. Maar daar maalt u kennelijk niet om. Toch maar kiesdrempel dan?”

Caroline: “Meneer Elias, het is nog veel zorgelijker dat u als liberaal van de VVD van mening bent dat een democratisch gekozen volksvertegenwoordiger zich niet mag uiten via de vrije pers. Of althans, dat die vrije meningsuiting aan banden moet worden gelegd.”

Afgunst

Ton Elias krijgt veel kritiek te verduren. “Ik heb geen BBB (nog) gestemd maar de burgers willen graag een nuchtere en menselijke partij. Wellicht dat VVD daar iets meer naar zou kunnen gaan luisteren die burgers. U schoffeert nu ook weer BBB stemmers. Waarom!??”, zegt Greta.

En Nellie: “Volgens mij was u hier toch echt degene die begon met onbeschoft tweetgedrag. Heb niet op mevrouw gestemd maar vraag me wel af wat u hebt tegen integere politici. Hoewel, eigenlijk zegt uw eigen partij genoeg.”

Tweet

De boze tweet van Ton:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Caroline van der Plas te veel aandacht krijgt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen