Frits Sissing betrapt op Facebook-vriendschap met Rogier Smit

NPO-presentator Frits Sissing is door een journalist van Nieuwe Revu betrapt op een wel héél foute connectie op Facebook. Hij blijkt daar namelijk bevriend met de omstreden RTL 4-ster Rogier Smit.

Frits Sissing en Rogier Smit © Elvin Boer, Michel Schnater

Het is op dit moment dé BN’er waar werkelijk niemand mee geassocieerd wil worden: de volstrekt ontspoorde Rogier Smit, die in een vechtscheiding belandde met Frank Jansen en zelfs rekeningafschriften van hem stuurde aan weekblad Privé. RTL 4 heeft nu definitief de knoop doorgehakt en Frank en Rogier gecanceld.

Frits in shock

Het tijdschrift Nieuwe Revu heeft onderzoek gedaan naar de omstreden tv-persoonlijkheid en kwam erachter dat Rogier op Facebook bevriend is met NPO-presentator Frits Sissing. Wat is hun connectie? Waar hebben ze elkaar leren kennen? En keurt Frits het gedrag van zijn gevallen Facebook-vriend goed?

Frits beweert dat hij van niets weet. Hij begrijpt niet dat hij online bevriend is met de RTL-realityster. Sterker nog: de Tussen Kunst & Kitsch-grootheid is in shock. “Zijn wij Facebookvrienden? Ik heb hem nog nooit ontmoet, heb zijn programma’s nooit gekeken en kan je niks over hem melden”, reageert de AvroTros-presentator.

Hans Klok reageert

Direct na het belletje met Frits is de sterjournalist van Nieuwe Revu erachter gekomen dat óók Hans Klok zo’n Facebook-connectie heeft met Rogier. Hoe zit dat?

Ook Hans blijkt Rogier nauwelijks te kennen. “Ik heb niks over hem te zeggen, joh, ik ken ’m nauwelijks. Ik vond zijn programma’s vroeger heel leuk, maar ik ben hem een beetje uit het oog verloren.”

Fakevriendschappen

Hetzelfde geldt voor Maureen du Toit. En dat werpt de vraag op: wat zeggen al deze fakevriendschappen over Rogier? “Ook die vriendschappen zijn een luchtbel”, concludeert de Nieuwe Revu-journalist.

“Vrijwel niemand blijkt hem persoonlijk te kennen, het is juist Rogier die BN’ers toevoegt om voor de buitenwereld interessanter te lijken…”

Nieuwe Revu

Het onthullende onderzoek van Nieuwe Revu kunt u lezen in de nieuwste editie van het tijdschrift. De Blendle-link vindt u hier.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Frits Sissing een wassen beeld moet krijgen in Madame Tussauds?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen