Johan Derksen wil nooit meer Natacha Harlequin in Veronica Inside

Johan Derksen wil Natacha Harlequin nooit meer aan tafel hebben in Veronica Inside. Hij vindt dat ze sowieso niets te zoeken heeft in de mediawereld. “Ze heeft echt helemaal niets te melden.”

Natacha Harlequin en Johan Derksen © SBS 6

Advocate Natacha Harlequin heeft zich eigenhandig naar binnen gevochten in de mediawereld, nadat haar zoon een opmerking maakte over of er wel zwarte mensen werken in Hilversum. Ze probeerde aanvankelijk om als vaste gast te verschijnen in de talkshow van Jeroen Pauw, maar hij weigerde haar keihard, onthulde ze gisteren.

Natacha’s doorbraak

De grote tv-doorbraak van Natacha was uiteindelijk haar optreden in de veelbesproken racismespecial van Veronica Inside vorig jaar, waardoor het programma bijna volledig uit elkaar is gevallen. Momenteel schnabbelt ze nog altijd lekker bij als deskundige in Shownieuws, waar ze het redelijk doet.

Johan Derksen zat gisteren met twee vrouwen aan tafel in De Oranjezomer, toen hij opmerkte: “We moeten tegenwoordig allemaal vrouwen aan tafel hebben. Nu moeten we ook nog iemand die zwart is ontdekken. Dan zitten wij goed voor de komende jaren.”

Johan boycot Natacha

Daardoor kwam het gesprek op Natacha, want is zij eigenlijk niet geschikt als vaste tafelgast? “Nou, dat is de laatste die daarvoor in aanmerking komt. Pauw heeft één goed ding gedaan en dat is haar niet aan tafel dulden. We hebben haar één avond gehad, we zijn er zes weken ziek van geweest en we hebben acht weken zitten vergaderen.”

Ook René van der Gijp wil haar niet meer aan tafel hebben. “Dan zit ik nog liever aan tafel – en die vind ik ook héél erg hoor, echt héél erg – met Ellie Lust. Die vind ik echt heel erg. Zijn ze er politiek correcter, denk jij? Nee. Die kun je niet vinden. Ja, misschien de zus van Ellie Lust.”

‘Talpa is gek!’

Het is bizar dat Talpa zo wegloopt mat Natacha, vindt Johan. “Talpa is zo gek geweest om haar in dienst te nemen en de show die ze deed is volkomen mislukt, maar nu zit ze bij Boulevard (bedoelt Shownieuws, red.). Als ik advocaat zou zijn, zou ik niet bij Boulevard gaan zitten. Ik ben voetbalanalist en ga ook niet bij Boulevard zitten.”

Ze is volgens hem een nontalent. “In geen programma waar ze zit heeft ze daadwerkelijk wat te melden. Waarom wil zij in de kaartenbak bij talkshows zitten als ze niks te melden heeft? Er zijn toch ook mensen van kleur die wat te melden hebben? Ik vind die jongen die over atletiek praat, Sedoc, een prima jongen.”

91 afleveringen

De Oranjezomer was gisteren voorlopig voor het laatst te zien. Het programma nam afscheid na maar liefst 91 afleveringen:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen