SBS-ster Natacha Harlequin keihard geweigerd door Jeroen Pauw

Natacha Harlequin is tijdens haar pogingen om een tv-persoonlijkheid te worden keihard geweigerd door de talkshow van Jeroen Pauw. Dat onthult de SBS 6-ster in gesprek met Margriet.

Jeroen Pauw en Natacha Harlequin © NPO, SBS

Het is Natacha Harlequin vrij makkelijk gelukt om een plekje te bemachtigen in de tv-wereld. Er wordt in Hilversum hard gewerkt om het medialandschap wat diverser te krijgen, dus toen Natacha zichzelf naar voren schoof, werd er gretig toegehapt. Behalve door de talkshow van Jeroen Pauw dan. Die liet haar keihard stikken.

Pauw weigert Harlequin

Hoe zit het precies? Natacha vertelt in Margriet: “Onze zoon vroeg me of er geen zwarte mannen werken in Hilversum. Een enkele persoon daargelaten zag hij geen representatie van zichzelf op tv. Mijn reactie daarop was eigenhandig te bellen naar Hilversum.”

De eerste die ze belde was Pauw. “Ik besloot als eerste de redactie van het tv-programma Pauw te vragen of ik in hun kaartenbak met experts kon komen. Bij Pauw lukte het niet, maar het bracht het balletje wel aan het rollen.”

M hapte wél toe

De talkshow M zag het gelukkig wel zitten met Natacha. “Ik werd gevraagd voor onder andere M van Margriet van der Linden en later voor Shownieuws.”

Het is goed dat ook kinderen van kleur zich gerepresenteerd zien op tv, vindt Natacha. “De gedachte dat kinderen niet denken in kleur, klopt niet. Ons kind noemt zichzelf een tusseninsel, hij is echt een mix van zijn vader en mij.”

Is haar zoon nu trots? “Zeker. Tegelijkertijd is hij een typische elfjarige die alles wat zijn moeder doet megasuf vindt. Haha.”

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen