Angela de Jong eens met Gijp: ‘SBS 6 blundert met Gordon’

Angela de Jong is het volledig eens met René van der Gijp. Ook de beruchte opiniediva van het AD vindt dat Gordon per direct gedumpt moet worden als presentator van downtelevisie.

Angela de Jong en Gordon © Jinek

Het is volgens René van der Gijp een gotspe dat Gordon de Nederlandse versie van Down the Road gaat presenteren. Hierin gaat hij op reis met jongeren met het syndroom van Down. Normaal gesproken doet Johnny de Mol alle downprogramma’s, maar hij heeft het komend seizoen te druk met zijn dagelijkse talkshow.

Slechte keuze

Angela de Jong laat nu in haar veelbesproken AD-column weten dat ze helemaal op één lijn zit met René: dit programma kan en mag niet door Gordon gepresenteerd worden, vindt ze. “Gordon als presentator van Down the Road, hoe verzinnen ze het?”, luidt de kop van haar stuk.

Het is gewoon een heel slechte keuze, vindt Angela. Ze wijst op de Vlaamse presentator Dieter Coppens, die volgens haar geniaal is in dit programma. “Je vraagt je af hoe ze het verzonnen krijgen. Gordon die alles is wat Dieter niet is.”

Platte grap

Gordon als presentator is volgens Angela een miskleun. “Gordon, die best een mooi programma kan maken, denk aan 100 Jaar Jong, maar waarin het uiteindelijk altijd weer om Gordon draait en een platte grap nooit verder weg is dan twee zinnen. Gordon die alles belichaamt wat Down the Road juist niet is.”

“Alsjeblieft SBS, noem het De wereld door met Goor of verzin iets anders creatiefs. Alles is goed, zolang het maar niet Down the Road gaat heten. Dat zou heiligschennis zijn.”

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen