Jan Smit geeft mening over zijn Voice-opvolger Glennis Grace

Jan Smit is in Nederland een absolute A-ster, maar nu wordt hij bij The Voice of Holland opgevolgd door een coverzangeres. Wat vindt hij er zelf van dat Glennis Grace straks op zijn stoel zit?

Glennis Grace en Jan Smit © RTL, William Rutten

Het lijkt erop dat RTL 4 definitief afstapt van het concept dat de coaches van het programma absolute A-sterren moeten zijn. Met de keuze voor Glennis Grace is het duidelijk waar de zenderleiding op doelt: meer relletjes tussen de coaches. Over het algemeen wordt negatief gereageerd op de keuze voor Glennis, maar wat vindt Jan Smit?

Fantastische zangeres

Jan wordt ernaar gevraagd in de studio van Telegraaf TV, maar hij houdt zich redelijk op de vlakte. Op de vraag of hij wel blij is met haar, antwoordt hij: “Jazeker, waarom zou ik niet blij zijn? Het is een fantastische zangeres en iemand die ook vakkennis heeft. Ja, ik ben benieuwd hoe zij het gaat doen.”

Verwacht hij explosieve ruzies tussen Glennis en Anouk, allebei dames die nou niet bepaald chic zijn? “Ik weet niet in hoeverre zij met elkaar te maken hebben, maar als jij gewoon je mening hebt die is gebaseerd op muzikaliteit, dan heb je soms wel eens een discussie. Maar ik denk dat dat dit seizoen niet anders zal zijn met Glennis.”

Gestopt met The Voice

Waarom is Jan eigenlijk gestopt met The Voice? “Ik ben gestopt met The Voice, omdat het nu tegelijk zou gaan lopen met de komst van het album en de singles die volgen. Dan maak je er een heel duidelijke keuze in, want ik wil niet meer terug naar hoe ik toen was.”

Zijn andere tv-shows gaan wel door. “Beste Zangers is één keer per jaar. Dat hebben we in mei in vier of vijf dagen opgenomen. Dat is wel te overzien. Het Songfestival is ook één keer per jaar. Je wordt een beetje selectief.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Glennis Grace een A-ster of een B-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen