Jaïr Ferwerda walgt van iPhone 12: ‘Geen homebutton meer’

Jaïr Ferwerda heeft na vele jaren zijn iPhone ingeruild voor een nieuwer exemplaar, maar wordt daar niet erg blij van. Hij vindt het namelijk verschrikkelijk dat hij nu geen homebutton meer heeft.

Jaïr Ferwerda

De iPhone kreeg eind 2017 voor het eerst een model zonder homebutton, namelijk de iPhone X. Tegenwoordig kun je bij Apple niet eens meer een high-endmodel mét een thuisknop kopen. Jaïr Ferwerda is daarom ook overstag gegaan, maar het bevalt de Hai Society-presentator totaal niet.

Geen thuisknop

Als Jaïr in het mannenblad Playboy gevraagd wordt naar zijn grootste miskoop, dan noemt hij een recente aankoop op. “Die nieuwe iPhone 12. Ik mis de homebutton. Ik zit er maar mee te pielen, verschrikkelijk.”

Daarmee lijkt de 44-jarige Jaïr inmiddels echt een beetje een oude man te worden. Een andere beroemdheid die klaagde over het verdwijnen van de thuisknop was Donald Trump (75). “Aan Tim: de knop was veel beter dan de swipe”, twitterde hij tijdens zijn presidentschap aan Apple-baas Tim Cook.

Klusjesmannen

Al met al klinkt Jaïr dus niet zo handig. Klopt dat ook? Ja. “Ik geef ieder jaar veel geld uit aan klusjesmannen, die ik voor de meest onbenullige zaken inhuur. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van schilderijen. Als ik dat soort dingen zelf doe, hangt het scheef en word ik chagrijnig.”

Een schilderij ophangen aan de muur is toch niet bepaald technisch hoogstandje? “Ik weet waar ik goed en niet goed in ben.”

Miljoen

Tot slot wordt Jaïr ook nog gevraagd wat hij zou doen als hij een miljoen euro zou winnen in de loterij. “Een huis met zwembad lijkt me heerlijk. Maar met die huidige huizenprijzen kom je er niet met een miljoen.”

Het nieuwe programma van Jaïr, Hai Society, is gisteren met bijna 800.000 kijkers van start gegaan op RTL 4.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jaïr Ferwerda huurt klusjesmannen in om een schilderij op te hangen. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen