Het Parool is snoeihard: ‘Diederik Gommers verslaafd aan talkshows’

De tv-redactie van Het Parool begint zijn buik vol te krijgen van de vele talkshowoptredens van Diederik Gommers. De krant heeft het idee dat het IC-opperhoofd verslaafd is geraakt aan tv.

Diederik Gommers © Op1

Het is nog maar twee maanden geleden dat Diederik Gommers aangaf niet meer in talkshows te willen verschijnen. “Ik heb mijn vrouw gevraagd: ‘Zorg ervoor dat ik niet toch ergens weer ja op zeg’. Ze vindt dat ik te makkelijk ja zeg, dus daarop heb ik gezegd: nou, dan moet je me helpen.”

Willoze Diederik

Toch zit Diederik nu weer om de haverklap aan de talkshowtafels. “Gommers staat kennelijk niet voor zichzelf in. Als een talkshowredactie belt, heeft hij geen verweer. Compleet willoos is hij dan. En dus ging het weer mis”, aldus de tv-redactie van Het Parool in de rubriek Han Lips.

De krant: “Interventies van zijn vrouw ten spijt zat hij gisteravond bij Op1. En de week ervoor ook. En een week daarvoor bij Humberto.”

IJdeltuit

Het Parool sluit niet uit dat we hier met een ‘ijdeltuit’ te maken hebben. “Of dat hij milde trekken van een messiascomplex vertoont: tegen wil en dank móét hij de natie door deze coronacrisis leiden; hij wil niet op televisie, maar wordt naar het front geroepen.”

“Verslaafd aan talkshows: is daar geen zelfhulpprogramma voor? Wendy van Dijk, John Williams, Natasja Froger: grijp in!”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen