Rogier Smit woest op Marieke Elsinga: ‘Hij wil weer aandacht’

RTL 4-gezicht Rogier Smit is woest op Marieke Elsinga, omdat zij hem in RTL Boulevard heeft bekritiseerd. Hij heeft privéberichten aan de presentatrice gestuurd en wil daar een reactie op.

Rogier Smit en Marieke Elsinga © RTL

Het is de grootste blunder die RTL 4 in de afgelopen jaren heeft begaan: het aannemen van het peperdure, maar volstrekt instabiele televisieduo Frank Jansen en Rogier Smit. Eigenlijk is het vooral Rogier die helemaal ontspoord is. De heren zijn in een vechtscheiding verwikkeld en Rogier komt daarin met de gekste eisen.

Twee kanten

Zo eist Rogier opeens de voogdij over Franks hond, terwijl hij de hond in kwestie – Coco – al een jaar niet heeft gezien en die hond niet fit genoeg is om te reizen. “Dan zou je toch zeggen: in het belang van het dier doen we het niet?”, reageerde Marieke in RTL Boulevard. Ze trok partij voor Frank en dat trekt Rogier niet.

Rogier is nu helemaal over de zeik. “Een verhaal heeft altijd twee kanten, toch, Marieke Elsinga?”, zegt hij op Instagram. “Want iedereen: de echte waarheid horen jullie wel. Maar zoals we met RTL 4 afgesproken hebben: mediastilte. En ik hou me daar aan! Maar ooit komt mijn verhaal, of niet! Want praten is zilver en zwijgen is goud.”

“I guess everybody seems to know all!! Guess what? The joke is on you. Been there, and your not!?”

Privéberichten

Achter de schermen van Instagram heeft Rogier op hoge poten verhaal gehaald bij Marieke door middel van allerlei privéberichtjes. Daar heeft ze echter nog niet op gereageerd en daarom heeft hij een reactie geplaatst op het Instagram-kanaal van haar radioshow. “CHECK YOUR PM.”

Sommige mensen vinden het ongepast dat Rogier dat juist doet onder een Instagram-post over een jongedame met kanker. “Gaat dit om je stories? Zo ja, dan vind ik het ongelooflijk respectloos én egoïstisch dat je hier, uitgerekend onder deze heftige en emotionele post, reageert en om aandacht vraagt voor roddels.”

‘Hij wil aandacht’

Showbizzwatcher Farja Farvardin, beter bekend als FawryNotSawry, vindt het schandalig. “Iemand wil graag aandacht. Hij zegt: ‘Mediastilte en ik hou me daar aan.’ Hou dan ook je mond! Nobody really cares, Rogiertje. Ach, deze man heeft echt te veel gesnoven in het leven. Pray for Rogier.”

Rogier spoort gewoon niet, denkt Farja. “Ik vind het zo’n sneu figuur. Hij vindt zichzelf zó het einde. Hij denkt dat hij een of andere ster is met zijn 41.000 volgers. Hij vindt zichzelf fantastisch. He talks English sometimes on the gram for his thousands of international fans.”

Instagram

Marieke bij RTL Boulevard:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen