Financieel drama: Ferry Doedens mag niet meer sjorren op OnlyFans

Ferry Doedens is vandaag wakker geworden met verschrikkelijk nieuws. De gevallen acteur mag vanaf oktober niet meer sjorren op OnlyFans en dat levert hem een enorme financiële tegenslag op.

Ferry Doedens © Martijn van Gelder

Het zit Ferry Doedens ook niet mee. De acteur is kennelijk zó slecht in sparen dat hij vorig jaar enorm in paniek raakte toen hij voor de tweede keer werd ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden. Hij zat namelijk direct op zwart zaad. Om de huur te kunnen betalen, gooide hij zijn eigen zaad in de strijd.

Sjorry Doedens

Inmiddels is Ferry alweer negen maanden aan het sjorren voor zijn webcam, maar nu gooit het rukplatform OnlyFans weer roet in het eten. Vanaf oktober mogen gebruikers van OnlyFans namelijk geen foto’s en video’s meer plaatsen waarop expliciete handelingen te zien zijn, meldt de NOS vandaag.

Een merkwaardige beslissing van OnlyFans. De enige reden dat de Britse site groot is geworden, is omdat het een soort verkapte p*rnosite is geworden. Om te voldoen aan eisen van financiële instellingen, worden de gebruikers nu aan kuisheidsbanden gelegd.

Ferry zwijgt

Ferry heeft nog niet gereageerd op het voor hem verschrikkelijke nieuws, maar zeker is dat zijn inkomsten enorm zullen dalen. Er zit immers niemand te wachten op Ferry die zit te kwartetten op OnlyFans.

Eerder al werd Ferry’s rukmaatje Levy van Wilgen verbannen van OnlyFans. Hij verdiende naar verluidt een ton per maand, maar is dat grotendeels verdampt. Tegenwoordig laat hij zijn komkommer op zijn eigen platform zien. Mogelijk is daar ook nog ruimte voor Ferry’s courgette.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Ferry Doedens nu nog met open armen wordt ontvangen in de media?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen