Bilal Wahib ergert zich aan RTL Boulevard: ‘Drie keer weggestuurd!’

Bilal Wahib heeft zijn muzikale comeback zorgvuldig gepland, maar journalisten houden zich niet aan zijn strategie en daar ergert hij zich enorm aan. “Hij heeft RTL Boulevard drie keer weggestuurd.”

Bilal Wahib © RTL Boulevard

Het is volgens Bilal Wahib wel genoeg geweest. Nadat hij een 12-jarig jongetje zijn geslachtsdeel uit de broek praatte op internet, heeft hij zich een halfjaar gedeisd gehouden. Maar nu wil hij weer muziekmaken. Hij geeft een uitgebreid interview in de nieuwste LINDA. en verder wil hij niet meer over het incident praten.

Boos op RTL Boulevard

Bilal was gisteren dan ook ‘not amused’ toen hij bepaalde vragen kreeg van RTL Boulevard, meldde Guido den Aantrekker later op de avond in Shownieuws. “Hij wil er niet meer over praten. Zijn entourage zegt ook: ‘We hebben interviews gegeven in LINDA. en Op1, dat moet genoeg zijn.'”

“Onze collega’s van RTL Boulevard hebben hem benaderd met een cameraploeg en die werden echt tot drie keer toe onderbroken en weggestuurd. Daar werd echt op een beetje knorrige manier mee omgegaan. Dat vind ik niet heel erg professioneel. Hij zit daar ook met een bepaalde air dat ik denk: misschien moet je even een beetje dimmen.”

Tweede kans

Moeten de showmedia Bilal niet gewoon sparen? Hij verdient toch een tweede kans? Guido: “Ik vind dat iedereen een tweede kans verdient die geen vergrijp pleegt dat ernstig is. Ik vind het in dit geval toch wat anders. Je hebt ook een minderjarig jochie van 12 redelijk beschadigd. Ik vind dat je dan best even mag dimmen voorlopig.”

Presentatrice Dyantha Brooks: “Heb jij een heel open blik naar hem of ben jij gewoon heel vooringenomen?”

Guido: “Dat ben ik zoals je weet bij niemand.”

Alternatief

Dyantha: “Ik vraag me vooral heel erg af, Guido: wat is het alternatief dan als hij niet een tweede kans zou moeten krijgen? Hoe lang moet hij gestraft worden?”

Guido: “Dat zeg ik niet en hij hoeft ook niet gestraft te worden. Ik zeg alleen: als je dit nou hebt veroorzaakt en je weet dat de publieke opinie niet zo positief is, hou je dan een beetje gedeisd. Je hebt niet altijd iets te willen als je zoiets doet.”

Lachende Bilal

Het interview met Bilal was gisteren te zien in RTL Boulevard. “Met mij gaat het de ene dag beter dan de andere, maar ik kan op dit moment wel zeggen dat ik het steady heb”, vertelde hij. “Als je de LINDA. hebt gelezen, dan lees je ook echt dat het één maand was dat ik me niet veilig voelde en daarna (begint te lachen, red.) hebben al mijn vrienden me weer een beetje sterk gemaakt.”

Tv-kenner Rob Goossens na het Boulevard-item: “Ik denk dat op dit moment al de eerste boze reacties van kijkers bij ons binnenkomen dat we überhaupt aandacht aan hem besteden. Er zijn heel veel mensen nog steeds furieus over wat hij toen heeft gedaan en die vinden dat hij helemaal geen aandacht verdient. Ik sta daar net even wat anders in.”

Woeste reacties

RTL Boulevard krijgt inderdaad veel boze reacties op het Bilal-interview, is te zien op de Facebook-pagina van het programma. “Lekker nonchalant… Bij ieder woord een glimlach. Het enige waar deze mafklapper aan denkt: yes, mijn muziek kan weer, dus centen”, zegt Suus.

En Rebecca: “Schandalig om het allemaal maar goed te praten. Oh, wat is hij zielig. Rob, je moest je de ogen uit de kop schamen, het zal jouw kind maar zijn. Een grapje?! 😡 Het word tijd dat Rob opzout bij Boulevard!”

Fragment

Het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen