Ferry Doedens gooit zichzelf in de uitverkoop nu einde in zicht is

Ferry Doedens heeft zichzelf in de uitverkoop gegooid nu het einde van zijn stoute carrière in zicht is. Men kan nu een abonnementje op Ferry nemen voor de helft van de prijs. Dat meldt Shownieuws.

Ferry Doedens © PowNed

Het is behoorlijk slikken voor Ferry Doedens: negen maanden nadat hij expliciete content begon te maken op OnlyFans, maakt het platform bekend dat dat vanaf oktober niet meer mag. Het betekent uiteraard een dramatische inkomensval voor Ferry. En daar heeft hij dan zijn hele reputatie voor te grabbel gegooid.

In de uitverkoop

Ferry mag zichzelf straks alleen nog gekuist laten zien op OnlyFans, maar daar heb je volgens Patty Brard van Shownieuws niets aan. “Ik denk dat het misschien wel het einde van zo’n OnlyFans kan betekenen, want licht erotisch mag ook op Instagram.”

Patty heeft even op Ferry’s pagina gekeken en ontdekt dat hij zichzelf in de uitverkoop heeft gegooid. “Hij gaat wel veel geld mislopen en dat uitte zich vandaag vooral al in het feit dat hij zijn abonnementsgeld voor zijn volgers in de aanbieding heeft gedaan. Je krijgt 50 procent korting voor de eerste 31 dagen.”

6,50 euro

Met nog anderhalve maand te gaan, lijkt Ferry alles op alles te zetten om nog wat centjes binnen te halen. Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks: “Zou dit betekenen dat hij nog even goed wil harken? Je gaat toch niet zomaar 50 procent in de aanbieding?”

Patty: “Nou, dat weet ik niet. 6,50 voor een abonnement voor 31 dagen… Dan zou ik gewoon de was gaan doen in de wasbak hoor, moet ik heel eerlijk zeggen… Voor 6,50, godsiemijne!”

Triest

Eigenlijk is het allemaal heel triest voor Ferry, vindt Patty. “We hebben wel eventjes gekeken vanavond en wat ik dan wel weer heel sneu vind, is dat hij voor het snelle geld is gegaan.”

“Zijn manager zegt: ‘Ja, we willen er niet te veel op ingaan, want er zijn zoveel leuke dingen die hij nog gaat doen en dan gaat het weer alleen maar over deze wasbakscènes. Daar willen we gewoon niet alle aandacht op vestigen.'”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard wil niet op OnlyFans voor 6,50 euro per abonnee. Zou u 6,50 euro betalen voor stoute beelden van Patty?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen