Bridget Maasland voor het eerst weer langs oude Boulevard-studio

Bridget Maasland is vanmiddag voor het eerst in ruim een maand tijd weer langs de oude studio van RTL Boulevard op het Leidseplein gelopen. Ze heeft dat al die tijd ontweken.

Bridget Maasland © RTL Boulevard

Hoewel Bridget Maasland vlakbij de oude studio van RTL Boulevard in Amsterdam woont, heeft ze het Leidseplein steevast ontweken sinds de moordaanslag op Peter R. de Vries afgelopen 6 juli. Het programma komt tegenwoordig weer vanaf het Media Park in Hilversum, net als vroeger.

Bridget langs oude studio

Het weerzien met de oude studio was vanochtend heel erg vreemd voor Bridget. “Vandaag pas de moed gehad om de route langs de oude studio te nemen 🥲”, schrijft ze erbij.

De kans dat RTL Boulevard weer terugkeert in de studio aan het Leidseplein lijkt klein. Het plan van toenmalig RTL-baas Erland Galjaard om de showrubriek naar het uitgaansplein te verhuizen heeft sowieso altijd al tot onbegrip geleid. De locatie voegt namelijk helemaal niets toe aan het programma.

Terug naar Leidseplein?

Inmiddels is Boulevard weer terug op het oude Hilversumse honk en de kijkcijfers zijn gewoon gelijk gebleven. Volgens een woordvoerder van RTL is het nog niet bekend of en wanneer het programma teruggaat naar de studio aan het Leidseplein.

Voor veel mensen is het nog altijd surreëel dat Peter R. de Vries niet meer avond aan avond in Boulevard staat. Hij zal nog lang gemist worden, ook door de tv-kijker.

Lees ook

Bridget Maasland was bijna getuige van aanslag op Peter R. de Vries (12 juli)

Instagram

De Insta-post van Bridget:

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen