‘André Hazes jr. gaat ook Sarah van Soelen keihard bedriegen’

André Hazes jr. gaat ook zijn huidige vriendin Sarah van Soelen uiteindelijk keihard bedriegen, denkt showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer. “Als ze een kindje krijgen, gaat hij weer weg.”

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Hoewel André Hazes jr. nog maar 27 jaar is, heeft hij volgens zijn criticus Yvonne Coldeweijer (ook bekend als Alberta Verlinde) al een track record op het gebied van vreemdgaan. Hij heeft reeds twee keer de moeder van zijn kind verlaten: Monique Westenberg. Eerst voor Bridget Maasland en daarna voor zijn huidige vriendin Sarah van Soelen.

‘Sarah straks ook bedrogen’

Het is precies waarom hij zo wordt gehaat, zegt Yvonne Coldeweijer in De Popcorn Show. “Weet je waarom 95 procent van alle vrouwen een bloedhekel aan je heeft? Het is iedereen z’n grootste nachtmerrie dat je met iemand een kind krijgt en er een wijf met grote tieten voorbijkomt en je man weg is. Dat is echt je allergrootste nachtmerrie.”

Het is onvergeeflijk, vindt ze. “Wat je hebt gedaan is gewoon zoiets heftigs. Gelukkig kunnen we er met z’n allen de klok op gelijk zetten dat over een aantal jaar Sarasoel en André ook een kindje krijgen. Ik denk 1,5 à 2 jaar. En een jaartje of 2 à 3 later is hij gewoon weer weg meid. Dan ga je erachter komen dat hij vreemdgaat.”

Hazes-patroon

Waarom hangt André hem momenteel eigenlijk nergens anders in? “Hij gaat het nu eventjes niet doen, omdat hij weet dat het is wat hij de hele tijd doet, maar hij zit nu opgesloten in z’n gouden kooi.”

Momenteel woont André nog bij Sarahs ouders in, omdat hun nieuwe appartement wordt verbouwd. Uiteindelijk is het volgens Yvonne onvermijdelijk. “Heel Nederland zou er zijn spaargeld op durven inzetten. Je weet wat Dr. Phil altijd zegt: de beste voorspelling van toekomstig gedrag is gedrag uit het verleden. Dat heet namelijk een patroon.”

Bijdehand

Het stoort Yvonne mateloos hoe André zich uitlaat over Monique. Zo benadrukt hij steeds dat zij in hun huis mag blijven wonen. “Ik vind het zo bijdehand. Als mijn ex dit de hele tijd zo zou roepen, zou ik echt woest zijn. Hoe durf je zo over mij te praten? Alsof ik een of andere profiteur ben ofzo, vuile mafkees!”

“Je bent zelf maandenlang vreemdgegaan als het niet langer is. Dan vraag je me ten huwelijk, een maand later ben je pleiten en twee maanden later heb je een huis gekocht met je nieuwe vriendin. What the f*ck ouwe?”

Fragment

De Popcorn Show van Yvonne:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen