Renze Klamer toch niet afgescheept met Kassa: ‘Klopt niets van’

Renze Klamer wordt toch niet afgescheept met de presentatie van Kassa nu hij op meedogenloze wijze is geloosd als presentator van De Vooravond. “Er blijkt echt helemaal niets van te kloppen.”

Renze Klamer © Annemieke van der Togt

Het is ongekend hoe Renze Klamer is genaaid door zijn werkgever BNNVARA. Zijn bazen zijn namelijk maandenlang achter zijn rug om bezig geweest om hem en Fidan Ekiz er keihard uit te knikkeren bij De Vooravond. Renze was enorm over de zeik en de grote vraag is: hoe wordt het vertrouwen hersteld?

Renze níet naar Kassa

BNNVARA-collega Marcel van Roosmalen riep anderhalve week geleden in zijn talkshow Media Inside dat de omroep hem probeert te pamperen met de presentatie van tv-klassieker Kassa, maar dat blijkt tóch niet te kloppen.

Zijn co-host Gijs Groenteman: “Marcel, we hebben een serieus mediaprogramma en brengen af en toe nieuwtjes. En af en toe schiet je dan niet helemaal raak. We hebben een paar rectificaties die we even door moeten nemen. Om te beginnen een nieuwtje dat jij vorige week bracht.”

‘Hij krijgt iets anders’

Marcel daarop: “Ik heb vorige week hier gezegd op deze plek dat Renze Klamer Kassa gaat presenteren. Dat hadden twee van onze redactrices gehoord in het BNNVARA-gebouw, in de wandelgangen. Dat hadden ze mij verteld, maar er blijkt helemaal niets van te kloppen. Dat moeten we echt rectificeren.”

“Renze krijgt wel een nieuw project, maar Kassa is het zeker niet. Ik kan niet anders zeggen dan sorry, verschrikkelijk. Dat zijn fouten die je niet moet maken. Het kan gebeuren, maar je moet er niet te makkelijk overheen stappen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie van het Vooravond-duo vindt u een groter talent?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen