Zoon Peter R. de Vries: ‘Dit was onze grootste nachtmerrie’

De zoon van Peter R. de Vries heeft een eerste reactie gegeven op de moordaanslag op zijn vader. Er is volgens hem nog veel onduidelijk over de toestand van zijn vader. “Het is een nachtmerrie.”

Peter R. de Vries © RTL Boulevard

Royce de Vries, die jarenlang met zijn vader heeft samengewerkt in hun eigen advocatenkantoor, is verslagen. Hij heeft gereageerd op de verschrikkelijke gebeurtenis met een bericht op Twitter. “Gisteren is onze grootste nachtmerrie werkelijkheid geworden”, schrijft hij daarin.

Veel onzekerheid

Er is nog veel onduidelijkheid over de situatie van Peter, vertelt Royce. “Wij als familie omringen Peter met liefde en hoop in deze moeilijke fase. Veel is nog onzeker, maar wat vaststaat is dat alle steunbetuigingen uit het hele land nu enorm veel steun bieden. De familie.”

Onder het bericht van Royce stromen de steunbetuigingen binnen. “We denken allemaal aan jullie en wensen jullie en vooral Peter alle sterkte en hopen op een goede afloop”, zegt Georgina Verbaan.

Afschuwelijk

Actrice Marit van Bohemen: “Hoe ongelofelijk en afschuwelijk dat dit heeft kunnen gebeuren. Heel veel sterkte en liefde voor jullie.”

Advocaat Sébas Diekstra: “Veel sterkte en kracht gewenst, Royce. Aan jullie allen daar.”

Hélène Hendriks: “Enorm veel sterkte!”

Columnist Roos Schlikker: “Zeer veel sterkte, Royce en de hele familie. Er wordt zeer veel aan jullie gedacht en met jullie meegeleefd.”

Twitter

Het bewuste bericht op Twitter:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen