‘Tv-carrière Wendy van Dijk in gevaar door partner Erland Galjaard’

De tv-carrière van Wendy van Dijk is in gevaar door haar relatie met Erland Galjaard, die een van de vele bobo’s is bij Talpa Network (SBS). Dat stelt mediadeskundige Mark Koster in Veronica Superguide.

Wendy van Dijk © Shownieuws

Wendy van Dijk stapte in 2019 over van RTL 4 naar SBS 6 en ging daarmee haar partner Erland Galjaard achterna. Jarenlang was hij de grote baas van RTL 4 die zijn Wendy allerlei leuke programma’s toeschoof, maar toen hij vertrok bleef zij met lege handen achter en werd zelfs haar kindje Moordvrouw stopgezet.

Wendy in gevaar

Nu zitten Erland en Wendy dus gezellig allebei bij SBS, maar gooit hun baas John de Mol weer roet in het eten. Hij heeft namelijk een fusie aangekondigd met RTL en die gaat veel banen kosten in de tv-wereld. Maar hoe zit het met het baantje van Wendy? Niet goed, stelt mediadeskundige Mark Koster in de televisiegids.

Mark vreest het ergste voor Wendy. “Haar beschermengel en man Erland Galjaard zit nu bij Talpa en die heeft het echt verbruid bij RTL. Toen Galjaard van RTL naar Talpa ging, nam hij de heren van VI mee. Dat heeft kwaad bloed gezet, dat weet ik zeker.”

‘Sven boos op Erland’

Volgens Mark is de algemeen directeur van RTL, Sven Sauvé, niet zo’n fan meer van Erland. “Ik heb daar wel eens over gesproken met Sven Sauvé en die zegt dat het ‘vergeven en vergeten’ is, maar ik heb andere informatie.”

Toch zijn het vooral de B- en C-sterren die zich zorgen moeten gaan maken, verwacht Mark. Hij denkt dan aan een Lieke van Lexmond. “Maar zij is hartstikke goed getrouwd met die vastgoedjongen, Bas van Veggel, dus ik denk niet dat zij het erg vindt om van tv te verdwijnen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het jammer vinden om Wendy van Dijk minder vaak op televisie te zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen