Lieke van Lexmond neemt Voice-finale op: ‘Gelukkig staat maan goed’

Lieke van Lexmond kan haar geluk niet op. Ze neemt vandaag de grote finale van de RTL 4-show The Voice Senior op en heeft daar erg veel vertrouwen in. “Het is vandaag maan in Boogschutter.”

Lieke van Lexmond © Instagram

Het nieuwe seizoen van The Voice Senior gaat eind augustus pas van start op RTL 4, maar vandaag wordt dus al de finale opgenomen. Lieke van Lexmond presenteert die samen met Martijn Krabbé. Ze was vanochtend onderweg naar de studio en nam vanuit haar auto een Astro TV-achtige boodschap op.

Maan in Boogschutter

Het kan volgens Lieke bijna niet misgaan met de finale, want de maan staat vandaag in het sterrenbeeld Boogschutter. “Goedemorgen, ik ben onderweg naar The Voice Senior, de finale. Ik heb er onwijs veel zin in. Er hangt echt een heerlijke energie in de lucht. Niet alleen de zon schijnt, maar het is ook nog eens maan in Boogschutter”, zegt ze op Instagram.

Wat betekent dit precies? “Als je nu denkt: ja, maar wat is dat dan weer? Nou, dat betekent dat de energie vandaag heel optimistisch, heel sociaal is. Boogschutter is een fantástisch sterrenbeeld.”

Spektakel op de vloer

Lieke denkt dat RTL 4 op deze astrologisch verantwoorde dag een spectaculaire opname te wachten staat. “We hebben echt waanzinnige kandidaten en een waanzinnig team aan coaches, die weer voor veel spektakel op de vloer gaan zorgen. Dat weet ik nu al.”

“Nou, mijn glamteam zit er weer klaar voor. Geef me een uurtje en dan ben ik weer helemaal mooi gemaakt. Ik krijg ook een hele mooie jurk Oso Couture aan. Dat is helemaal op mijn lichaam gemaakt en het voelt natuurlijk super-de-luxe om dat een keer mee te maken.”

Maanmeisje

Enige tijd geleden legde Lieke uit een echt maanmeisje te zijn. Als de maan niet staat zoals ze precies wil, dan voelt ze zich helemaal niet in haar sas. “Bij een bepaalde stand van de maan ben ik veel actiever. Nu ik dat weet, kan ik op zo’n dag veel meer werken. En bij een andere stand weet ik dat ik moe ben.”

Eerder dit jaar raakten Lieke en haar astrozusje Jetteke in opspraak toen ze zich mengden in de discussie over de bestorming van het Capitool in Washington. Die zagen ze namelijk al een beetje aankomen. “Gisteren verplaatste Mars naar Stier en dat is toch echt wel een pittige transitie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat RTL 4 ervan profiteert dat de Voice Senior-finale wordt opgenomen terwijl de maan in Boogschutter staat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen