The Voice-ster Glennis Grace ervaart bizar symptoom van coronavirus

Glennis Grace, de kersverse coach van The Voice of Holland, ervaart naar eigen zeggen een nogal merkwaardig symptoom van het coronavirus. Ze ruikt tegenwoordig spontaan sigarettenlucht.

Glennis Grace © Instagram

Het is alweer een paar maanden geleden dat Glennis Grace haar coronabesmetting opliep, maar nu begint ze er pas last van te krijgen. Ze ruikt plotseling de hele tijd sigarettenlucht en is nu op Instagram op zoek naar lotgenoten. “Zijn er meer mensen die dit soort kwalen hebben na corona?”, vraagt ze zich af.

Glennis ten einde raad

Glennis is ten einde raad. “Lieve mensen, ik heb een vraag. Oké, ik heb dus in mei corona gehad. Ik ben nooit mijn geur kwijtgeraakt of mijn smaak. Maar ik heb dus soms vlagen dat ik de hele tijd een soort van rooklucht ruik, van sigaretten. Dat ruik ik dan de hele tijd.”

Kan het niet zijn dat er nog wat rooklucht in haar bloesje hangt? Of dat haar vriend loopt te paffen? “Zelf rook ik niet. Ja, van die Heets, maar dat ruikt niet naar nicotine of wat dan ook of naar sigarettenrook.”

Sigarettenlucht

De coverzangeres vraagt zich af wat ze hiermee aan moet. “Het begint altijd ’s morgens en ik heb het nu weer, terwijl er niemand in mijn buurt aan het roken is. Het zit gewoon echt in mijn neus. Hoe dan?”

Glennis is niet de enige die sigarettenlucht ruikt na een coronabesmetting. Ook Aaf Brandt Corstius was daar slachtoffer van, schreef ze in haar column. “Fantosmie heet het: geuren ruiken die er niet zijn. Ik bleek nog geluk te hebben: anderen ruiken de hele tijd rottende vuilniszakken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waar denkt u dat Glennis Grace nu precies last van heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen