‘Sigrid Kaag op laatste moment afgezegd voor Zomergasten’

Sigrid Kaag is op het laatste moment afgezegd voor Zomergasten. Daarom is er tijdens de huidige serie afleveringen ook geen politicus te gast, zoals gebruikelijk is. Dat meldt opiniesite GeenStijl.

Sigrid Kaag © D66

De VPRO raakte vorige maand ernstig in opspraak vanwege onthullingen over de Sigrid Kaag-documentaire van de omroep. Zij, haar partij D66 en haar ministerie hebben zich namelijk wel héél erg bemoeid met de montage van de VPRO-film, bleek uit door GeenStijl gepubliceerde Wob-documenten.

‘VPRO zegde Sigrid af’

Vanwege alle controverse en het verwijt wel héél erg D66-gezind te zijn, heeft de VPRO dit seizoen besloten om partijleider Sigrid Kaag op het laatste moment af te zeggen voor Zomergasten, stelt GeenStijl op basis van een ‘hardnekkige roddel’. “Uit angst voor teveel ophef.”

Het zou best eens waar kunnen zijn, denkt GeenStijl. “Ga maar na: is het niet opvallend dat Zomergasten bijna elk seizoen (…) tenminste één politicus te gast heeft en dit seizoen ineens niet? Hmmm? Dat kan toch geen toeval zijn? Dat moét bijna wel waar zijn!”

Natte droom

Een optreden van Sigrid Kaag in Zomergasten zou ongetwijfeld koren op de molen zijn geweest van critici. “Eerst die propagandadocu vlak voor de verkiezingen, vervolgens in Zomergasten nog eens drie saaie lange uren extra blinde aanbidding door intellectueel hoger opgeleiden.”

“Je voelt meteen hoe dat de ultieme natte VPRO-droom had moeten worden. Ja mensen, deze roddel kan haast niet anders dan waar zijn.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mocht het waar zijn: is het goed dat Sigrid Kaag is afgezegd voor Zomergasten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen