‘Sarah van Soelen is een weggooier, alles aan haar is nep’

Emile Ratelband gaat he-le-maal los op Sarah van Soelen, de nieuwste vriendin van André Hazes jr.. Hij vindt dat ze er ongelooflijk nep uitziet en dat ze diep in de schaduw staat van Monique Westenberg.

Sarah van Soelen en Emile Ratelband © Instagram, NPO

Sarah van Soelen maakt totáál geen indruk op Emile Ratelband. Hij haalt de vriendin van André Hazes jr. behoorlijk door de mangel in een interview met weekblad Party. “Wat hij nu heeft, vind ik een echte weggooier. Weet je waarom? Dat is ergens op gebaseerd. Die vrouw heeft nepborsten, een nepkont, neptanden, nephaar en neplippen.”

‘Wat een blamage!’

Fake is het enige woord wat er in Emile opkomt als hij denkt aan Sarah. “De buitenkant is nep, dus de binnenkant ook. Ik vind er gewoon helemaal niks aan. Helemaal niks.”

Sommigen noemen haar de jongere versie van Monique Westenberg, de ex van André. “Wat een blamage! Wat een belediging! Als ik de man van Monique zou zijn, zou ik gelijk Moszkowicz inschakelen en en procedure wegens smaad en laster beginnen tegen wie dat beweert. Mijn Monique vergelijken met die weggooier… Ik zou haar beschermen. Dat lijkt helemaal nergens op. Wat een dwaze mensen.”

Fan van Monique

Wat bedoelt hij met ‘mijn Monique’? “Die Monique vind ik gewoon een topwijf. Ik heb haar nooit ontmoet, maar ik zou dat graag een keer doen. (…) Zoals zij zo volwassen omgaat met André, en toen met die ijsklomp, Bridget Maasland, dat vond ik mooi. En hoe ze zich zo dienstbaar opstelt met dat kind en intussen toch de leiding houdt.”

Emile denkt dat de relatie tussen André en Sarah niet van lange duur is. “Ik denk niet dat het lang duurt. Ik heb zelf die fases ook allemaal gehad. Ik denk wel dat zijn schoonvader en-moeder hem nog een beetje kunnen opvoeden. Dat hoop ik dan. Maar hij moet gewoon een sterke vrouw hebben. Daarom was Monique zo goed voor André.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen