RTL wilde niet Tony Junior maar Rick Brandsteder als De Bachelor

RTL heeft aanvankelijk geprobeerd om Rick Brandsteder te strikken als hoofdpersoon in De Bachelor. Nu presenteert hij het programma en is Tony Junior, de ex van Maan, de felbegeerde vrijgezel.

Tony Junior en Rick Brandsteder © Videoland

De Bachelor is momenteel in volle gang op RTL’s Videoland. In de serie afleveringen is te zien hoe Tony Junior op zoek gaat naar een vrouw. Rick Brandsteder praat het geheel aan elkaar. “Je bent single, klaar voor iets serieus, niet cameraschuw. Ik zie een kandidaat voor het volgende seizoen!”, legt De Telegraaf hem voor.

Rick wil niet

Rick antwoordt daarop in de krant: “Je bent niet de enige, haha. De programmamakers proberen me ook al een tijdje zover te krijgen. Ik heb erover nagedacht, maar nee, dat gaat niet gebeuren. Ik vind de liefde zo persoonlijk en kwetsbaar. Dat houd ik liever voor mezelf.”

Daarom zijn de tv-makers dus uitgeweken naar Tony Junior. “Ik snap het wel als mensen op deze manier op zoek gaan naar de liefde”, zegt Rick snel. “Het lijkt me fantastisch mooi dat twintig vrouwen zich speciaal voor mij zouden aanmelden. De kans dat die ene ertussen zit, is aanwezig.”

Honeymoon Quiz

Toch zou Rick zichzelf nooit verlagen als kandidaat van de datingshow die hij presenteert. “Ik doe het toch liever op de ouderwetse manier. Daar heb ik geen duizenden toeschouwers bij nodig.”

Tot slot: wat zijn de carrière-ambities van Rick? “Wat werk betreft hoop ik over vijf jaar nog steeds mooie projecten te mogen doen. Iets groots als de Honeymoon Quiz bijvoorbeeld.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen