RTL-gezicht Diederik Jekel op hakblok: ‘Verschrikkelijk mens’

Diederik Jekel wordt op het hakblok gelegd door FawryNotSawry, de bekende showbizzcommentator van Rumag. Hij vindt de coronadeskundige van RTL Boulevard een ‘verschrikkelijk mens’.

FawryNotSawry en Diederik Jekel © RTL Boulevard

Waar Albert Verlinde vroeger alleenheerser was op het gebied van showbizzcommentaar, staat er nu een hele nieuwe generatie showbizzwatchers op. Naast de inmiddels beruchte Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, doet ook FawryNotSawry een duit in het zakje. Hij komt nu met een flinke sneer aan het adres van Diederik Jekel.

Verschrikkelijk mens

Fawry werd aan het begin van de week op zijn Instagram-kanaal gevraagd welke BN’ers hij ongelooflijk irritant vindt. En daarbij kwam onder meer Diederik aan bod. “Hoe heet ook alweer die dikke die altijd bij Boulevard staat met z’n bril? Die coronadeskundige. Diederik nog wat. Verschrikkelijk mens, echt.”

Het is niet de enige Boulevard-ster waaraan hij een hekel heeft. “En ook die andere. Hij lijkt een beetje op Sjakie van Flodder, met een Oud-Zuid-accent. Ook niets mee”, aldus Fawry, die vermoedelijk doelt op Marc van der Linden.

Laura Ponticorvo

Diederik is niet de enige BN’er die een veeg uit de pan krijgt van Fawry. “Jan Smit bij The Voice vond ik echt verschrikkelijk, Laura Ponticorvo vind ik héél irritant als ze haar bek opentrekt.”

“Wie hebben we nog meer? Die twee homo’s: Rogier en nog iemand. Die vind ik echt f*cking irritant. Ook gewoon niet eens grappig, weet je wel. Kijk, als je nog grappig bent, oké, maar het is gewoon echt dat je denkt: gadverdamme, change the channel gelijk.”

RoddelLoog

FawryNotSawry presenteert samen met collega René Watzema een eigen showrubriek op YouTube. Dat programma, De RoddelLoog, kunt u vinden op het kanaal van Rumag.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Diederik Jekel een leuke tv-persoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen