Catherine Keyl voelt zich enorm genaaid door Paul de Leeuw

Catherine Keyl wil nooit meer meedoen aan het programma Ranking the Stars. De presentatrice voelt zich namelijk heel erg in de zeik genomen door Paul de Leeuw en zijn team van tv-makers.

Catherine Keyl en Paul de Leeuw © NPO

Als de 74-jarige Catherine Keyl wordt gevraagd aan welk tv-programma ze nooit mee zou doen, antwoordt ze in tijdschrift Weekend aanvankelijk Expeditie Robinson. “En ik zal nooit meer meedoen aan Ranking The Stars”, voegt de vroegere presentatrice van De 5 Uur Show daar snel aan toe.

Enorm belazerd

Dat ze daar ooit aan mee heeft gedaan, betreurt Catherine ten zeerste. “Het is de grootste vergissing die ik ooit heb begaan. Ze hebben me toen enorm belazerd. Ik vroeg of Viola Holt ook zou komen, het antwoord was nee. Maar zij was er wél.”

Catherine vergeeft het de mensen die haar hebben voorgelogen nooit meer. “Toen diezelfde redacteur mij later belde voor First Dates heb ik dus vriendelijk bedankt. Gewoon omdat hij mij dat had geflikt.”

The Wheel

Wel doet Catherine binnenkort mee aan de tv-show The Wheel van Rob Kemps op SBS 6. Rob is de zanger van de Snollebollekes. Vindt het ze het niet gek dat hij nu opeens presentator is? “Ja, maar met Snollebollekes heeft hij een gigasucces en hij is winnaar van De Slimste Mens.”

Ze vervolgt: “Quizmaster lijkt me wel een ander vak, maar daar heb ik geen verstand van. Het lijkt me een heel leuke man en hij heeft zo’n leuk liedje bedacht. Van links naar rechts, dat is toch enig?”

Tv-carrière

Catherine vindt het leuk dat ze nog voor veel dingen gevraagd wordt. “Ik ben daar zo dankbaar voor, je hebt geen idee. ledere dag vind ik het een wonder, hoe is dit mogelijk? Ik heb geen flauw idee waarom ze me nu zoveel vragen, net als dat ik geen flauw idee heb waarom ik een periode opens net meer werd gevraagd.”

“Als enige oorzaak kan ik bedenken dat iedereen dacht dat ik heel vaak bij mijn ex-vriend Peter in Zuid-Afrika zat, maar ik was vaker gewoon hier in Nederland. Nu de relatie over is, denkt men misschien: o, ze is er weer.”

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen