Renze Klamer geeft teken van leven na tv-wurging: ‘Was een klap’

Renze Klamer heeft de dolkstoot in zijn rug overleefd. Anderhalve maand nadat hij keihard genaaid werd door de BNNVARA-top en zijn collega Sophie Hilbrand, geeft hij weer een teken van leven.

Renze Klamer © Natalia van der Zalm / Instagram

BNNVARA heeft Renze Klamer en Fidan Ekiz op een genadeloze wijze gedumpt bij De Vooravond. Zonder het aan hen te vertellen heeft de omroep lachend met collega Sophie Hilbrand bekokstoofd hoe het tweetal er zou worden uitgewipt bij het programma. Zij neemt het programma na de zomer over met nieuwkomer Khalid Kasem.

Slangenkuil

Het is typisch de Hilversumse slangenkuil: eerder maakte Humberto Tan precies hetzelfde mee. Zonder dat aan hem te vertellen, was RTL maandenlang voorbereidingen aan het treffen om hem te lozen bij RTL Late Night. Uiteindelijk kon hij in zijn vuistje lachen, want opvolger Twan Huys bleek een nog grotere kijkcijfermislukking.

Stiekem zal Renze hopen dat zijn opvolgers Sophie en Khalid op z’n Huys gaan falen, al ligt de ergste boosheid inmiddels achter hem. Hij heeft dit weekend zijn Instagram-hobby weer opgepakt en is ondertussen weer een beetje boven jan.

Renze leeft nog

Renze deelt nu de laatste foto die hij nam voordat hij de BNNVARA-dolk in zijn rug kreeg. “Dit was twee uur voordat ik het hoorde”, schrijft hij erbij. “Ja, dat was wel even een klap. Moest er even van bijkomen. Heb gelukkig een lieve vriendin en veel fijne mensen om me heen plus duizenden steunberichten, dat hielp. Voel me nu weer goed.”

Nu vindt Renze het hooguit nog jammer. “Ik ga het ook missen. Ik ga zeker weer wat maken. Zodra daar iets over bekend is, laat ik het uiteraard weten.”

Laat op Vrijdag

Voordat Renze met Fidan aan de slag ging bij De Vooravond, maakte hij de late-lateshow Laat op Vrijdag. Keert dat misschien weer terug?

“Haha, leuk dat meerderen van jullie hierover beginnen. Wie weet!”, zegt hij daarover.

Instagram

Renze en zijn kittige vriendin:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u wel blij dat we Renze Klamer niet meer zingend achter de piano te zien krijgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen