Gekwetste Ali B beschuldigd van hypocrisie: ‘Pot verwijt de ketel’

Ali B krijgt behoorlijk de wind van voren nu hij op sociale media loopt te klagen over bodyshaming. Volgens influencer Selma Omari is de rapper wel héél hypocriet bezig. “De pot verwijt de ketel!”

Ali B en Selma Omari © Instagram

De laatste tijd plaatst Ali B continu allemaal foto’s zonder shirt op Instagram, omdat hij heel erg trots is op zijn bovenlijf. Zijn volgers zijn minder onder de indruk en vragen zich af waarom Ali daar zo mee pronkt. Ook zijn collega bij The Voice of Holland, Anouk, reageerde negatief en noemde hem een ‘verkrampte Chippendale in de penopauze’.

Ali boos op haters

Ali is alle kritiek echt he-le-maal zat en slaat nu in een woeste post terug naar al zijn ‘haters’. Hij steekt daarbij zijn middelvingers op. “Ja mensen ja… Ja mijn borstspieren zijn onderontwikkeld👎🏽 Ja mijn schouders ook🥺 Ja mijn paar borsthaartjes heb ik niet geschoren 🤮 Ja mijn armen zijn niet getraind 😱 Ja je ziet het gezicht van Trump op mijn buik als je goed kijkt💡”

Dan: “Maar vooral ja, deze twee 🖕🏼🖕🏼middelvingers zijn voor al die mensen en VOORAL vrouwen die het altijd hebben over bodyshamen, maar overal mij af hebben lopen kraken in comments onder verschillende posts 🤡”

Boos op iedereen

Eigenlijk is Ali gewoon boos op alles en iedereen. Hij haalt namelijk ook uit naar personal trainers die zijn crashdieet bekritiseren: “En voor alle train en voedingsdeskundigen, dit werkt voor mij dus hou je verkoop praatjes over hoe fout mijn manier van werken is lekker bij je 🙏🏽”

Het lijkt erop dat Ali door zijn crashdieet behoorlijk ‘hangry’ is, oftewel chagrijnig van de trek. “Ik raad iedereen aan om te doen wat voor hem of haar werkt💪🏽”, besluit de rapper.

Kritiek van Selma

Influencer Selma Omari, de ex-verloofde van rapper Boef, vindt het lachwekkend dat Ali klaagt over bodyshaming. “HOLD THE F**K UP. Hij mag zichzelf echt even weggooien. De pot verwijt de ketel dat-ie zwart ziet. Grappig dat mensen niet aankunnen dat wat ze zelf bij andere doen”, schrijft ze boos op Instagram.

Selma werd vorig jaar namelijk nog uitgelachen door Ali vanwege haar uiterlijk. De rapper maakte toen een filmpje over een grote aardbei. “Hij is lekker, maar hij is wel botox”, zei hij. Zijn zoontje riep vervolgens op de achtergrond hard de naam van Selma Omari, waarop Ali uitgebreid begon te lachen.

Daar reageerde Selma verbolgen op: “Het begint allemaal bij de opvoeding. Als je ouders rotte appels zijn, please make sure dat je ver van de boom valt.”

Filmpje

Het filmpje van toen en daaronder Ali’s klaagzang van nu:

Ali’s klaagzang van nu:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen