René van der Gijp gaat helemaal stuk om BMX-sport: ‘Intertoys-fietsjes!’

René van der Gijp en zijn collega’s van VI zijn gisteren in De Oranjezomer helemaal stukgegaan om de BMX-sport. Het is volgens de voetbalkenner echt geen gezicht. “Het zijn Intertoys-fietsjes!”

René van der Gijp © De Oranjezomer

De Nederlandse BMX’er Niek Kimmann heeft gisteren olympisch goud veroverd. Ondanks een scheurtje in zijn knieschijf, snelde hij naar de eerste plaats. “We hadden altijd een droom, en dat was goud voor Nederland halen. En dat is er nu….”, zei hij geëmotioneerd. Bij De Oranjezomer moesten ze er gisteren vooral heel erg om lachen.

Schaterende René

Bij de BMX-sport rijden mensen rond op allemaal heel kleine fietsjes. Heel geestig, vindt René van der Gijp het. “Het ziet er wel lullig uit, hè, zo’n man op zo’n klein fietsje? Hahaha. Het ziet er heel lullig uit. Het is een heel lullige sport, weet je wel. Als je een vriendin hebt, dan neem je die niet mee. Hahaha.”

Hij vervolgt schaterend: “Zie je al dat je dat hele kleine kutfietsje in de auto gooit? Hahahaha. En dat je vriendin zegt: ‘Wat doe jij nou? We hebben toch geen kinderen bij ons, man?’ En dan moet jij gaan uitleggen dat jij op dat lullige fietsje zit! Hahahaha! Het lijkt me verschrikkelijk!”

Intertoys-fietsje

Zou René het thuis vertellen als hij goud had gewonnen met BMX? “Nee, dat zou ik gewoon voor mezelf houden! Hahaha. Het is geen gezicht! Het is gewoon een man op een Intertoys-fietsje, hahahahaha! Het is toch geen porem man? Hahaha! Hè? Hihihi. Kijk nou! Dat kan toch niet?”

Wilfred Genee: “Het is toch vrij pijnlijk? Dan heb je goud gewonnen en word je op de nationale tv uitgelachen!”

René: “Dan moet je je vriendin ook nog uitleggen dat je een helmpje op moet als je op zo’n klein kutfietsje zit! Hahahaha! Dat je dan nog een helmpje op moet ook!”

Fragment

Het bewuste fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen