André Hazes jr. alwéér de klos: concert valt opnieuw in het water

De weergoden zijn André Hazes jr. niet gunstig gezind. De paar optredens die hij deze zomer heeft staan worden continu verpest door door allemaal hoosbuien. Ook gisteren was het weer raak.

André Hazes jr. © Instagram

Het lijkt wel of André Hazes jr. wordt achtervolgd door meteorologisch onheil. Overal waar hij verschijnt, pakken de donkere wolken zich ineens samen. Niet alleen werd daardoor zijn veelbesproken vakantie op Ibiza verpest, maar ook zijn optreden bij De Amsterdamse Zomer viel aan het begin van deze maand volledig in het water.

Parapluconcert

De Amsterdamse Zomer is een kleinschalige concertserie in het Olympisch Stadion in Amsterdam waar het BN’er-koppeltje Bas Smit en Nicolette van Dam de scepter zwaait. De optredende artiesten zijn zeer afhankelijk van het weer, omdat de locatie volledig in de buitenlucht is en niet overdekt.

Gisteren mocht André wederom optreden bij De Amsterdamse Zomer, maar ook ditmaal was het weer raak. Zijn concert veranderde net als aan het begin van de maand in een parapluconcert. En daar was André onderweg naar de concertlocatie al een beetje bang voor. “Neem je paraplu mee”, waarschuwde hij zijn bezoekers via Instagram.

Geen pretje

Volgens zijn chauffeur Robin is het alsnog een gezellig concert geworden. “Ook in de regen is het feest”, zegt hij. André en zijn band lieten zich dan ook niet kisten: die gingen stug en vol energie door.

Toch zal het voor de bezoekers van André geen pretje zijn. Mensen die honderden euro’s achterover tikken voor wat kaartjes, zijn natuurlijk niet blij als ze vervolgens anderhalf uur lang onder een paraplu of een poncho moeten zitten. Comfortabel is anders.

Regenachtig

André staat dit hele weekend nog op het menu bij De Amsterdamse Zomer en helaas blijft het weer zeer matigjes met bewolking en af en toe een regenbui. Een dag na zijn laatste concert, aankomende maandag, gaat de zon weer schijnen.

Volgend weekend staan Rolf Sanchez en Tino Martin op het menu bij De Amsterdamse Zomer.

Foto

André’s concert valt opnieuw in het water:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. wordt continu geplaagd door regenbuien. Karma?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen