RTL Boulevard afgelast vanwege ernstige dreiging: ‘Studio ontruimd’

Het tv-programma RTL Boulevard gaat vanavond niet door vanwege een ‘ernstige dreiging’. De studio aan het Leidseplein is volledig ontruimd en daarom zal er een herhaling worden ingestart.

RTL Boulevard © RTL Boulevard

Het begint er inmiddels op te lijken RTL Boulevard behoorlijk in gevaar is. Na de uitzending van afgelopen dinsdag werd Peter R. de Vries neergeschoten op straat, maar er is nóg een zeer prominente én bedreigde misdaadjournalist verbonden aan het programma: John van den Heuvel.

Criminele dreiging

Vanwege een ernstige dreiging ‘uit de hoek van de georganiseerde misdaad’ kan RTL Boulevard vanavond niet doorgaan. De hele studio is ontruimd; er is dus niemand aanwezig in het pand. “Er worden zichtbare en onzichtbare maatregelen genomen bij de studio op het Leidseplein”, zegt een woordvoerder van de gemeente.

In plaats van de reguliere live-uitzending, zal RTL 4 vanavond op het tijdstip van RTL Boulevard een herhaling uitzenden van afgelopen woensdag. Op die dag werd er een ode gebracht aan Peter R. de Vries, die in het ziekenhuis nog altijd vecht voor zijn leven.

Herhaling

De uitzending van RTL Boulevard gaat vanavond niet door, vanwege een ernstige bedreiging. De studio van Boulevard aan het Leidseplein in Amsterdam is ontruimd. Afgelopen dinsdag werd misdaadverslaggever Peter R. de Vries kort na de uitzending van RTL Boulevard neergeschoten op straat.

De grote vraag is hoe het nu verder moet met RTL Boulevard. De presentatoren en betrokkenen zullen zich ongetwijfeld niet meer veilig voelen. “Over hoe het morgen verder gaat, zijn we nu in overleg”, zegt RTL. “Veiligheid staat boven alles.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de presentatoren en medewerkers van RTL Boulevard zich nu nog veilig kunnen voelen aan het Leidseplein?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen