Onrust op filmset: Linda de Mol onder de blauwe plekken

Linda de Mol heeft haar collega’s flink laten schrikken door bont en blauw op de filmset te verschijnen. Een enkeling dacht zelfs aan huiselijk geweld. Wat is er aan de hand? Linda vertelt.

Linda de Mol © Talpa

De 57-jarige multimiljonaire Linda de Mol heeft gelukkig weinig om zich druk om te maken, dus is ze uit verveling maar een gevecht begonnen tegen haar cellulitis. De nieuwste methode die ze uitprobeert is bindweefselmassage in combinatie met cupping. Het lijkt te werken, zegt Linda, maar er is wel één nadeel. “Het is f**king pijnlijk!”

Gillende Linda

Zo’n bindweefselmassage is echt verschrikkelijk, zegt Linda in de editorial van haar tijdschrift. “Ik heb letterlijk in de handdoek gebeten waar ik op lag, en toen ze me met een houten roller met grote noppen begon te bewerken (…) schijn ik gegild te hebben dat Amnesty International hiertegen in het geweer moest komen.”

De cuppingset voor thuis was zo mogelijk nog erger, aldus Linda. “Bij elke haal naar boven van vacuümgetrokken huid had ik het gevoel of ik een waxstrip lostrok, maar goed, ik meende resultaat te zien.”

Huiselijk geweld

Dat huiselijke gecup werd door collega’s aangezien voor huiselijk geweld. “Toen ik me stond om te kleden op de set van de serie die ik aan het draaien ben, zag ik het meisje van de kleding naar mijn benen kijken. Ik dacht: die ziet het verschil, dus riep blij: ‘Goed hè?, Ik ben elke dag aan het cuppen.'”

Dat meisje van de kleding reageerde niet bepaald enthousiast. Bloedserieus: “Oh nou nee, je zit helemaal onder de blauwe plekken. Ik vreesde even voor huiselijk geweld.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke van haar oud-RTL-shows ziet u Linda de Mol graag weer presenteren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen